Fiat 500 Abarth s-a lansat: 160 CP!

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 08.07.2008
Fiat lanseaza astazi 500 Abarth prin editia speciala "Opening Edition", care vine cu 160 de cai sub capota.

Esential

160 CP dezvolta motorul turbo de 1.4 litri care echipeaza Fiat 500 Abarth \"Opening Edition\".
135 CP dezvolta acelasi motor in echiparea versiunii Fiat 500 Abarth.

Fiat 500 Abarth “Opening Edition” este noua editie speciala creata de producatorul italian. Noua serie limitata va fi comercializata in 100 de exemplare doar in Italia si reprezinta o versiune imbunatatita a lui Fiat 500 Abarth.

Daca versiunea produsa de tunerii de casa ai celor de la Fiat dispune de 135 CP dezvoltati de unitatea turbo de 1.4 litri, noua editie limitata beneficiaza 160 CP realizati printr-o serie de imbunatatiri. Astfel, Fiat 500 Abarth Opening Edition dispune de puterea maxima la 5.750 rpm, iar in jurul turatiei de 3.000 rpm este dezvoltat cuplul maxim de 230 Nm. Bineinteles ca performantele noii versiuni speciale Opening Edition au fost imbunatatite, ajungand sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 7.4 secunde si sa atinga la viteza maxima de 211 km/h.

La partea mecanica, constructorul italian a efectuat cateva modificari la nivelul sistemului de franare prin montarea unor discuri de frana perforate, precum si a unor placute de frana performante. De asemenea, noua editie speciala beneficiaza de un filtru de aer sport BMC, arcuri speciale pentru coborarea garzii la sol si un set de jante de 17 inch din aliaj echipate cu pneuri Pirelli Pzero Nero de dimensiunile 205/40 ZR 17.

La exterior, Fiat 500 Abarth Opening Edition se va distinge prin cele doua culori in care este disponibil: Alb perlat si Gri Campovolo, jantele de culoare Alba sau Titanium, etrierele vopsite in rosu, geamuri cu tenta inchisa, precum si o serie de stikere speciale deja obisnuite in oferta micutului model italian.

Interiorul a fost, de asemenea, modificat prin tapiteria din piele si insertiile din aluminiu, totul fiind intr-o combinatie de rosu, negru si alb.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru