Fiat 500 ar putea primi un diesel de 95 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.05.2009
Fiat 500 ar putea face loc in gama sa de motorizari unui nou propulsor diesel, un Multijet de 1.3 litri capabil sa dezvolte 95 de cai si 200 de Nm

Esential

200 de Nm ar urma sa aiba noua motorizare diesel introdusa pe Fiat 500.

Disponibil cu o singura motorizare diesel, micul Fiat 500 ar putea sa isi extinda optiunile oferite clientilor in viitorul foarte apropiat.

In prezent circula zvonuri potrivit carora, Fiat se pregateste sa introduca in gama lui 500 versiunea mai potenta a Multijet-ului de 1.3 litri, capabila sa dezvolte pana la 95 de cai putere si un cuplu motor maxim de 200 Nm. Unitatea diesel va beneficia de un turbocompresor cu geometrie variabila si o noua tehnologie a injectoarelor.

Propulsorul de 95 de cai se va alatura in gama lui 500 actualului Multijet de 75 de cai si va fi disponibil pe ambele variante de caroserie: cabrio si coupe. Momentan nu exista date despre consumul pe care il va inregistra unitate de 95 de cai, insa ne putem astepta ca aceasta sa respecte normel de poluare Euro 5.

Aceeasi unitate diesel, cu un cuplu motor mai mare insa, de 230 Nm, ar urma sa debuteze oficial si pe o versiune a modelului Lancia Musa.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • 95 de litri
    E o greseala in textul de deschidere. "95 de litri" in loc de "95 de cai"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru