Fiat 500 by Merkur: se poate si mai retro!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Tunerul german Merkur a modificat usor estetic si tehnic simpaticul Fiat 500, impunand un aer retro printr-un set de jante interesante.

Tunerul german Merkur a realizat o variatiune pe aceeasi tema a carui subiect principal este Fiat 500. Dupa ce majoritatea firmelor de tuning au atentat deja la formele ludice ale lui Fiat 500, merkur nu face altceva decat sa adauge putina sare si piper in peisajul 500.

Prezentat in doua versiuni de nuanta exterioara, 500 by Merkur vine cu putine noutati estetice si tehnice. Acestea se rezuma la un set de jante foarte interesante, cu aspect retro, care completeaza liniile inspirate din istorie ale modelului italian. Cele doua seturi de jante au 16 si 17 inch si se completeaza perfect cu cele doua tevi de esapament si cu aripile evazate plantate de tunerul teuton.

Conform datelor tehnice puse la dispozitie de Merkur, propulsorul de 100 CP a trecut la un nivel superior in versiune tunata, ajungand la 108 CP prin modificarea turbinei.

via | Caradisiac

Taguri: 500, Fiat, Merkur, tuning

Comentarii (2)

  • melania
    SI
    è bellissima , simpaticissima
    0 0
  • melania
    Mi piace molto
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru