Fiat 500 Ferrari Edition dopat de Pogea Racing

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 04.07.2010
Casa de tuning Pogea Racing, condusă de românul Eduard Pogea, a creat o ediţie specială a lui Fiat 500 Abarth Ferrari Dealers care produce 268 de cai putere.

Esential

268 CP dezvoltă creaţia tunerului Pogea Racing

Tunerul german Pogea Racing a prezentat publicului viziunea propire asupra lui Fiat 500 Abarth Ferrari Dealers. Casa de tuning germană care şi-a pus amprenta pe micuţul model de oraş italian îşi are sediul în Markdorf şi este condusă de românul Eduard Pogea.

Modificările aduse de tunerul german constau în resoftarea unităţii ECU, instalarea unui intercooler mai performant, schimbarea sistemului de admisie şi înlocuirea sistemului de evacuare cu unul sport. Mulţumită acestor modificări unitatea de 1.4 litri Multiair produce 268 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor maxim de 330 Nm.

Pentru a putea ţine în frâu cei 268 de cai putere, Pogea Racing a îmbunătăţit sistemul de frânare al lui Fiat 500. La interior, tunerii germani au ales să îmbine pielea cu fibra de carbon.

Via | EgmCartech

Comentarii (7)

  • pogea :))
    vedeti ca o sa vina impozitul forfetar si in italia...:))
    7 7
  • "Casa de tuning germană " Nu are nici o treaba cu Italia ^
    11 2
  • ..tare ...sa-i iei fata la unu cu vreun bmw sau ma rog alta firma...care se pretinde ...cu momoruta asta...eu i-as fi pus si niste puncte pe vopsea, negre...
    7 5
  • Preotul
    faina masina! dar ce cauta romanul ala inj fruntea casei germane de tunnig? dati-l afara ca si asa romanii sunt vazuti ca niste tigani! Afara cu el!
    4 6
  • ???
    Prea multi "Caluti cabrati" pe masina asta
    6 1
  • Vasilon
    Cum ar "spune" expertii
    Nu e cam mult pentru puntea fata atatia cai?
    3 0
  • Gheorghe
    No ce?
    Ca sunt derutat...care e fiat 500.....rosu... cu scorpion in fatza si calutz in spate....care toate s-au amestecat in capul meu si nu mai inteleg nimic....si toate de la pogea...care nu mai e portocaliu si e rosu.....si racing pe deasupra. Hmmmmmm
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru