Salonul Auto de la Geneva 2013

Fiat 500 GQ: ediţie specială dedicată bărbaţilor cu stil

Publicat Marti, 26.02.2013
de Mircea Meșter
Comenteaza 4
Fiat 500 GQ: ediţie specială dedicată bărbaţilor cu stil - Poza 1
Fiat 500 GQ: ediţie specială dedicată bărbaţilor cu stil - Poza 2
Fiat 500 GQ: ediţie specială dedicată bărbaţilor cu stil - Poza 3
Fiat 500 GQ: ediţie specială dedicată bărbaţilor cu stil - Poza 4
Pe lângă versiunile sportive ale lui 500 construite de Abarth, Fiat va oferi începând cu Salonul de la Geneva o variantă masculină şi elegantă a celui mai mic model al său.

Ediţia specială Fiat 500 GQ se adresează bărbatului metropolitan al mileniului nostru.

Fiat
Comunicat oficial
Fiat a publicat astăzi fotografiile oficiale ale unei ediţii speciale a modelului 500. Aceasta a fost dezvoltată împreună cu publicaţia GQ şi li se adresează bărbaţilor care îşi doresc un Fiat 500 ceva mai agresiv la capitolul look exterior şi interior, dar şi mai special în ceea ce priveşte materialele utilizate. Nu este prima dată când Fiat "inventează" o astfel de ediţie specială a modelului său, cele mai cunoscute fiind Fiat 500 by Diesel şi 500 Gucci.

La exterior, noul Fiat 500 GQ vine cu o vopsea cenuşie mată care se asortează cu inserţiile negru-carbon. Jantele de 16 inch sunt special construite pentru această versiune, carcasele oglinzilor sunt cromate, iar pe montanţii centrali apar siglele GQ. La interior continuă ideea monocromă: scaunele sunt acoperite cu piele, ambianţa este una intimă datorită culorilor închise utilizate, iar singurele elemente contrastante sunt sigla roşie 500 de deasupra torpedoului, pedalierul din aluminiu şi câteva inserţii cromate. 

Noul Fiat 500 GQ va fi prezent la standul pe care constructorul italian îl va avea la Salonul Auto de la Geneva şi va fi disponibil atât în versiunea hatchback, cât şi în variantă cabrio. Preţul versiunii speciale va fi anunţat în săptămânile care urmează după Salonul de la Geneva.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Fiat 


Comentarii (4)

  • wow cat de bine arata interioru simplu si destul de elegant........
    cred ca totu are de a face culoarea interiorului......negrul acela vine superb.....
    chiar numi place interioarele 'aerisite' de fel si fel de combinati de culori(mai ales bordu.fetele usilor acoperite de culori deschise)
    acest interior de apropie de unu cu adevarat premium........
    11 1
  • oricum ai intoarce masina asta e de femei
    4 11
  • oricat ai incerca, fiat 500 si "dedicata barbatilor" nu merg in aceeasi propozitie...
    3 6
  • Masina de Solcanu.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru