Fiat 500 se pregăteşte de facelift

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.06.2010
Fiat 500 va suferi un facelift minor în toamna acestui an. Veştile interesante vin însă de sub capotă, unde 500 va primi un motor cu doi cilindri de 0.9 litri şi 105 CP.

Esential

105 CP va fi puterea maximă a unităţii de 0.9 litri cu doi cilindri.

Fiat se pregăteşte să scoată pe piaţă primul facelift al celei mai noi generaţii Fiat 500. La trei ani de la lansarea oficială a modelului italian cu design şi filosofie retro, e timpul pentru o mică schimbare estetică. Evident, la fel cum s-a întâmplat în cazul Mini, nu este cazul să ne aşteptăm la modificări radicale, schimbările urmând să fie realizate mai degrabă pentru că obişnuinţa o cere decât pentru că ar fi neapărată nevoie de asta.

Deocamdată, primele exemplare Fiat 500 cu facelift sunt ascunse bine de ochii curioşilor, testele realizându-se exclusiv în incinta compexului Balocco, acolo unde Grupul Fiat are circuitul propriu, şi în Polonia, acolo unde Fiat produce modelul său de oraş. De altfel, imaginea alăturată este realizată în Polonia şi publicată de olandezii de la Autointernationaal.

Este foarte probabil ca noul Fiat 500 facelift să fie prezentat la toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Odată cu noul facelift, Fiat 500 va primi în gama de motorizări mult aşteptatul motor TwinAir cu doi cilindri de 0.9 litri care va merge de la 65 de cai putere în cea mai simplă versiune a sa până la 105 CP în varianta turbo. Aceasta din urmă va înlocui, de altfel, motorul 1.4 de 100 CP de pe gama actuală a modelului italian.

via | Autointernationaal

 

Comentarii (1)

  • Greseala
    105 CP va fi puterea maxima a unitatii de 0.9 litri cu doi cilindri nu 205
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru