Fiat 500C este "Masina gay a anului 2009"

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 24.01.2010
Comunitatea gay din Franta a ales Fiat 500C "Gay Car of the Year", conform publicatiei Ledorga. Anul trecut, acest titlu a revenit modelului MiTo de la Alfa Romeo.

Farmecul versiunii cabriolet a lui Fiat 500, care ilustreaza perfect celebra expresie La Dolce Vita, a impresionat comunitatea gay din Hexagon, care i-a acordat premiul pentru "Masina gay a anului" lui Fiat 500C. Dezbaterile ineditului concurs au avut loc intre 15 noiembrie si 15 decembrie, votantii avand de ales dintre 60 de modele.

Patru modele si-au disputat titlul: Aston Martin DBS Volante, Alfa Romeo 8C Spider, Toyota iQ si Fiat 500C. Cabrioletul cu tenta retro de la Fiat s-a distantat de concurenta in ultimele doua zile ale concursului.

Foarte apreciate pentru creativitate au fost si C3 si DS3 de la Citroen, modele care i-au adus constructorului francez titlul "European Gay car brand".

via | turbo.fr

Comentarii (12)

  • .marius.
    Ew
    Not any publicity...is a good publicity.:|
    14 1
  • la Patru modele si-au disputat titlul: Aston Martin DBS Volante, Alfa Romeo 8C Spider si Fiat 500C eu vad doar 3 masini!
    6 8
  • :)))
    "Coupeul de la Fiat s-a distantat de concurenta in ultimele doua zile ale concursului.'

    Sa tineti minte deci ca Fiat 500 asta e COUPE :))))))

    cope poate vazute de Gay :))
    3 0
  • se pare ca grupul fiat e abonat la acest premiu!:))
    9 0
  • Schumi
    ...
    Cred ca nu l-ar deranja deloc pe Marchione ca toti gay-ii din lume sa cumpere 500C :-D.
    6 0
  • ASTON MARTIN
    nu cred ca ma deranjeaza sa am un ASTON MARTIN DBS VOLANTE,SI SA SPUNA LUMEA UITEL SI PE ASTA ESTE GAY,NICI ACUMA NU INTELEG CUM SE FAC TOPURILE ASTEA PROSTESTI.CUM SE FAC? MERGI PE STRADA SI INTREBI UN GAY,AUZI BAI GAY-ULE CE MASIN TE-AR COAFA SI EL RASPUNDE...ASTON MARTIN,WOAAAAAA,GATA ESTE MASINA GAY...O MARE PORCARIE DE TOPURI
    17 4
  • NeoGalaxy
    Fiat 500 este masina perfecta pentru o femeia slaba, as spune chiar atletica, dar dinamica, tanara si mai ales moderna. Este masina perfecta pentru ele. Daca totusi o cumpara un barbat... scuze dar masina devine gay rau pentru ca... un barbat intr-un 500 nu poate sa fie decat gay. De restul nu-mi dau cu parerea pentru ca nu le-am vazut dar 500-tica asta mica, este pur si simplu masina perfecta pentru femeia moderna. Parerea mea :)
    8 1
  • Gaze pentru cei care au votat va rog frumos .
    6 0
  • Adrian
    rili?
    "Patru modele si-au disputat titlul: Aston Martin DBS Volante, Alfa Romeo 8C Spider si Fiat 500C eu vad doar 3 masini!"
    -dupa cum se vede, nu ai vazut toyota. noroc ca ai vazut paiul din ochiul altuia...

    daca in varianta modificata de abarth e vazut un barbat, e tot gay?
    atunci toate masinile desenate pentru femei sunt de fapt gay. si mini cooper tot gay este, nu? daca era vreun face-lift disponibil cand s-a facut topul, probabil castiga.
    3 0
  • ......
    coyota
    ADRIAN ESTE SI TOYOTA IQ ACOLO
    5 0
  • cristihody
    despre masinile poponarilor
    Buna ziua scumpilor,
    din aceste discutii am inteles ca Mini One nu mai este masina oficiala a poponarului, a partzarului...sau kiar a flausatului.
    Va sarut dulce.
    0 2
  • baraba
    fiat 500
    eu am o500 si 120 de kg si o blonda de 1,75 si ma simt f bine si mise rupe de toti . ABARTH.si mai dati vreo 15 ture sa gasiti loc de parcare mai barbatilor cu jeep sau bmw7
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru