Fiat 500C, promovat inedit in aeroportul din Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.06.2009
Versiunea cabrio a lui Fiat 500 a fost atarnata cu rotile in sus in aeroportul din Frankfurt. Mesajul de intampinare a trecatorilor: "Happy to Meet You!"

Campaniile de promovare ale gamei Fiat 500 continua sa se bazeze pe solutii inedite. Dupa ce modelul italian s-a plimbat prin subteranul orasului Berlin in momentul lansarii sale de piata din Germania, versiunea cabrio a modelului de oras italian a fost agatata cu rotile in sus de plafonul aeroportului international din Frankfurt. Ideea campaniei se bazeaza pe faptul ca modelul expus are plafonul deschis, privirea trecatorilor oprindu-se direct in habitaclu.

Imaginea modelului atarnat pe aeroport este completata de o intreaga punere in scena, zona respectiva fiind intesata cu panouri care anunta mesajul de promovare a modelului in Germania: "Happy to Meet You!".

Noul Fiat 500C a fost prezentat in premiera in luna martie la Salonul Auto de la Geneva, modelul italian fiind lansat in aceasta vara in principalele state europene. 500C dispune de aceleasi motorizari cu ale variantei cu acoperis clasic, diferenta fiind una pur estetica.

via | Carscoop

Taguri: , 500, 500C, Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru