Fiat a devenit lider la vanzari in Turcia

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 10.05.2009
Luna aprilie a adus vanzari spectaculoase pentru Fiat in Turcia, compania italiana ajungand la o cota de piata de 19.1%, cu 10.000 de masini vandute.

Dupa ce a reusit sa atraga atentia presei din intreaga lume prin colaborarea pe care a incheiat-o cu americanii de la Chrysler, Fiat continua sa lupte pentru vanzari pe pietele din Europa. Iar italienii reusesc sa se descurce mai mult decat onorabil in Turcia, acolo unde compania torineza a devenit primul constructor la nivel de vanzari in luna aprilie, cu 10.032 de masini vandute.

Conform cifrelor oficiale, Fiat a ajuns la o cota de piata de 19.1% in Turcia, piata pe care s-au vandut in total 52.640 de masini in luna aprilie. Per total, in primele patru luni ale anului, pe piata din Turcia au fost vandute 148.400 de masini, Fiat ajungand la o cota de piata medie de 13.3%, cu aproape 20.000 de masini vandute,

Cresterea vanzarilor din Turcia in luna aprilie s-a datorat unor masuri guvernamentale de sustinere a pietei auto, cea mai importanta dintre acestea fiind taiarea TVA-ului masinilor pentru trei luni, incepand cu luna martie.

via | Todayszaman

Taguri: Fiat, Turcia, vanzari

Comentarii (3)

  • FIAT
    Good for them!
    4 0
  • bravo
    Au lucrat mult la imbunatatirea robustetii masinilor pe care le comercializeaza si asta se vede. Reusesc sa se mentina intr-o perioada in care multe marci cu pretentii mai mari isi restrang activitatea. Nu numai ca se mentin insa tintesc si spre Chrysler-ul americanilor.
    Succes!
    3 0
  • andrei
    fiat
    bravo lor acum isi culeg roadele.
    Cei de la fiat au muncit cativa ani pt dezvoltarea unor modele compacte competitive si le'a din cate se observa le'a si iesit.
    bv lor
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru