Fiat Adventure, by Brazil

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 17.10.2006
Fiat a prezentat la Sao Paulo noul concept coupe Adventure. Prototipul a fost realizat in intregime de divizia braziliana a producatorului italian.
Divizia braziliana a celor de la Fiat a prezentat la Salonul Auto de la Sao Paulo noul concept coupe Adventure.

Noul concept Fiat Adventure este dezvoltat integral in Brazilia si de catre divizia braziliana a producatorului italian si ilustreaza un model dominat de linia sportiva dar si cu bune capacitati off-road.

La capitolul tehnica, Adventure aduce un motor cu cinci cilindri de 2.4 litri care dezvolta 170 de cai putere. In plus, principalele elemente tehnice sunt date de suspensia diferentiata pe fiecare roata si tractiunea spate a prototipului. Linia designului este compacta. Observam ca partea din spate a prototipului este impozanta iar partea frontala sugereaza calitati aerodinamice. De asemenea, jantele de 18 inch folosite la dimensiunile destul de mici ale modelului, sugereaza si carcterul off-road cu care Adventure a fost conceput.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru