Fiat ar putea lansa o versiune Abarth a lui 500C in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Anul 2010 va aduce doua versiuni de performanta ale modelului Fiat 500 Cabrio, ambele provenite de la casa interna de tuning Abarth.

Fiat 500C ar putea primi si o versiune Abarth incepand cu anul 2010. Modelul va rivaliza cu Mini Cooper S Cabrio incepand cu primavara anului viitor. Avand in vedere faptul ca modelul Fiat 500C nu a renuntat complet la montantii B si C, acesta prezinta o rigiditate structurala suficient de mare cat sa suporte propulsoarele nervoase create de Abarth.

Pe langa versiunea Abarth a lui 500C, Fiat ar putea lansa si o versiune Essesse a modelului 500C. Aceasta va fi echipata cu aceeasi unitate 1.4 turbo cu care este livrat si modelul 500 Abarth Essesse. In timp ce unitatea Abarth dezvolta 133 CP, versiunea Essesse livreaza nu mai putin de 157CP. Avand in vedere faptul ca modelul 500C este mai usor decat Mini Cooper Cabrio, versiunea Essesse a acestuia ar putea deveni un rival de temut pentru modelul britanic.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • hilar
    si iata ca se rastoarna !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru