Fiat Ducato: primele imagini şi informaţii oficiale

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.05.2011
Oficialii Fiat au publicat primele imagini şi informaţii cu privire la facelift-ul operat pe utilitara Ducato. Modificările majore cuprind motoare noi şi un interior revizuit.

Acum 30 de ani, constructorul italian Fiat lansa pe piaţă prima generaţie a lui Ducato. Pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii italieni au prezentat primele detalii şi imagini ale ultimului facelift operat pe acest model. Fiat Ducato facelift propune motorizări noi, un interior mult mai confortabil şi o serie de opţionale care îi confirmă versatilitatea.

Cele mai importante schimbări suferite de noul Ducato sunt cele de ordin tehnic. La acesta capitol, italienii introduc noua generaţie a motorului Multijet, capabil să facă minuni, atât în ceea ce priveşte puterea oferită, cât şi în ceea ce priveşte consumul de carburant.

Cel mai mic propulsor oferit de italieni este cel de 2.0 litri cu patru cilindri care, conform cifrelor oficiale este capabil să consume 6.4 litri la 100 de kilometri şi care produce 115 cai putere şi 280 Nm. Următorul propulsor oferit de italieni este cel de 2.3 litri capabil să livreze 130 de cai şi 320 Nm sau 148 de cai şi 350 Nm, în cazul celui cu turbină cu geometrie variabilă.

Vârful de gamă este reprezentat de motorul de 3.0 litri care produce 177 de cai şi dezvoltă un cuplu motor de 400 Nm.

Cei care vor opta pentru motorul de 2.3 litri vor beneficia de sistemul Start-Stop şi de un indicator pentru schimbarea treptei de viteză, sisteme care ajută la îmbunătăţirea consumului de carburant.

În ceea ce priveşte interiorul, acesta a primit materiale noi, o consolă centrală revizuită şi este oferit în trei versiuni: Style, Tech şi Elegance. De asemenea, noul Ducato facelift beneficiază de sistemul de control al tracţiunii Traction + şi de sistemul de navigaţie Blue&Me Nav.

Via | Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru