Fiat Ellezero, un monovolum mic, ar putea debuta la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.01.2012
Fiat este aşteptat să prezinte un monovolum de segment B la Salonul Auto de la Geneva. Modelul poartă numele de cod L0 şi ar putea fi denumit Ellezero.

Fiat va aduce la Salonul Auto de la Geneva noul Ellezero, un crossover subcompact. Modelul va debuta pe piaţă în cea de-a doua jumătate a anului curent şi va fi construit la uzina din Serbia a Fiat Group. Ellezero va avea un aspect inspirat din Fiat 500 şi Fiat Panda şi va fi disponibil atât în versiuni cu cinci locuri, cât şi în versiuni cu şapte locuri, spun cei de la Insideline. Platforma noului model va fi utilizată atât pentru un model Jeep, cât şi pentru înlocuitorii lui Punto şi Palio.

Noul Fiat Ellezero se va lupta cu modele precum Ford B-Max şi Opel Meriva, modelul urmând să mizeze pe latura de lifestyle a acestei nişe. Pentru moment, denumirea şi data de lansare ale acestui model nu au fost confirmate oficial de constructorul italian, dar ne aşteptăm să vedem proiectul L0 în standul Fiat de la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012, indiferent de denumirea pe care i-o vor atribui italienii.

Ellezero va deveni înlocuitorul lui Fiat Idea, un alt monovolum subcompact al constructorului italian. Pe lângă aspectul inspirat din Panda şi 500, modelul va avea un parbriz rotunjit, pentru a îmbunătăţi vizibilitatea, dar şi un total de şase suprafeţe vitrate, pentru a sublinia legătura cu noul Panda.

Via | Insideline

Comentarii (8)

  • Marian
    Fiat Ellezero
    Dragut modelul, dar nu vad unde ar putea inghesui 7 persoane intr-o masina de dimensiunile astea.
    3 4
  • Cum a fost lipita masina in imagine?
    Capota mi se pare brea bombata.
    Acoperisul este in mod sigur de la Mini Countryman.
    Sunt imagini oficiale?
    In poza era de fapt masina camuflata, si au modificat-o astia?
    1 5
  • lucian
    nume
    o sa ii spunem...o sa ii spunem... FiMini.
    3 0
  • Asa cum se prezinta in aceasta poza, parca au luat partea frontala de la Fiat 500 si linia laterala plus plafonul de la Mini Cooper. Stopurile nu prea sunt in ton cu restul masinii, mi se par cam nepotrivite si neinspirate.
    Cred ca B-Max si Meriva au sanse mai bune la vanzari, decat acest posibil viitor model. Uneori, este bine ca retetele de succes sa fie pastrate in formula in care se vand cel mai bine. Ma refer la Fiat 500. Cu gama Mini este desigur altceva, pentru ca au reusit in mare masura sa pastreze forma care inca aduce vanzari bune.
    4 1
  • L0
    in a 2 poza se vede cum intra pe poarta fabricii din Serbia.linia de productie e gata deci in toamna il vedem pe sosele
    0 0
  • ...
    DRAGUT...dar fals...nu asa arata :) l-am vazut in italia in teste dar nu asa arata...ia uitati-va la numere :) unu ii de Bergamo iar celalalt ii de serbia :)) nice :) din fata seamana cu ce am vazut iar din lateral nu, Ii mult mai rotunjit si altfel arata. Interiorul ii ca si la Panda doar ca consola continua pana la scaune si schimbatorul ii tot pe bord...in rest bafta la vanzari.
    1 0
  • fake
    foto cu spatele e fake!
    1 0
  • Care ii treaba:
    Daca va uitati bine, geamurile si plafonul sunt SIGUR de la Mini COUNTRYMAN!!!
    Practic e un Mini Countryman plimbat pe strazi, au luat niste tipi pozele, si au modificat-o
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru