Fiat Grande Punto facelift, primele fotografii clare!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.07.2009
Un forum al pasionatilor Fiat a publicat primele fotografii ale versiunii facelift pentru Grande Punto. Modelul de segment mic se schimba subtil la nivel estetic.

Asa cum forumurile pasionatilor modelelor Dacia se umplu cu informatii si fotografii oficiale inaintea lansarii modelelor pe care constructorul roman le pregateste pentru viitorul apropiat, forumurile italiene reusesc sa puna mana pe imagini ale noilor modele Fiat inaintea lansarii oficiale a acestora. Asa se intampla si astazi, cand forumul Autopareri a publicat primele fotografii cu Grande Punto facelift, asteptat pentru lansare in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, din toamna acestui an.

In fotografiile publicate astazi in premiera de italieni, observam un Grande Punto ceva mai atent finisat, cu forme frontale, posterioare si interioare inspirate partial din cele ale succesului 500. Blocurile optice frontale primesc o forma ceva mai angulara si scapa de semnalizatoare, care sunt dispuse separat, iar grila pe care era asezata sigla Fiat se subtiaza vizibil. Cea mai importanta schimbare in partea din fata este insa reprezentata de spoiler, care in partea inferioara include proiectoarele de ceata, fiind acoperit in rest aproape complet de o grila a radiatorului proeminenta si impartita in doua de bara frontala.

Schimbarile posterioare vizeaza si ele forma stopurilor, care isi maresc dimensiunile, inginerii italieni apeland de asemenea la forme angulare in locul curbelor ante-facelift.

Cele mai interesante modificari au loc insa in interior, acolo unde bordul este acum acoperit cu un material care imita fibra de carbon, imprumutat direct de la fratele mai mare Bravo.

Cum in cazul lui Bravo vorbim de un material moale la atingere, putem prognoza aparitia spumei poliuretanice si in habitaclul lui Grande Punto facelift, aceasta inlocuind plasticele dure de pe modelul diniantea schimbarilor estetice. Se schimba, de asemenea, si forma consolei centrale, instrumentarul fiind dispus diferit.

Primele fotografii oficiale cu faceliftul lui Fiat Grande Punto vor fi publicate de constructorul italian in cateva saptamani, urmand ca modelul sa fie prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc la inceputul lunii septembrie.

via | Autopareri

Comentarii (11)

  • valentin
    g.punto
    In sfarsit un ADEVARAT face ift , deabia acum masina capata personalitate , pana acum mi se parea fara pic de stil , insipida acum chiar imi place si interiorul... foarte reusit la ca costa si in combinatie cu motorul de 1.3 m-ar tenta !
    3 9
  • ugly
    modelul actual arata mult mai bine din fata
    din pacate l-au stricat
    10 3
  • !
    Si mie mi se pare ca au cam stricat masina asta, modelul dinainte de facelift arata mult mai bine, doar interiorul pare a fi facut cu materiale de mai buna calitate si cu o mai mare atentie.
    9 3
  • daniel
    nu-mi place !
    presimt ca si la spate va fi de kk ...
    6 3
  • semtex
    total aiurea !
    albastrul ala de pe bord , ar veni ca nuca-n perete la o masina rosie
    9 5
  • hahaha
    de la distanta, partea superioara a consolei centrale zici ca e casca unui soldat german :))
    5 2
  • CatalinB
    :(
    Eu am modelul actual de grande punto si sincer ma asteptam la ceva mai mult de la facelift. pare schimbare de dragul schimbarii,

    La interior sa zic ca e imbunatatit dar botul e chiar urat... pacat!
    4 3
  • what the f....????? what were they thinking.....?!?! it's hideous.....ce fel de facelift e asta?? "stiu...avem o masina simpatica, hai s-o facem asa de urata incat nimeni sa nu mai vrea s-o cumpere".....sau ce?
    4 3
  • Robert
    Fiat e tot Fiat
    Arata mult mai urat decat cel vechi. Faptul ca nu avea personalitate(cum zic unii) era defapt personalitatea celui vechi. Acesta e tras de par. Una peste alta, este un Fiat. Era de asteptat sa dezamageasca.
    5 3
  • Etienne
    Grande bun
    Mie imi place acest facelift substantial al lui GrandePunto. E notabil faptul ca s-a intervenit peste tot, in timp ce alti constructori dau o nota fumurie farurilor, pun alte modele de jante si gata facelift-ul sau mai rau, prezinta rezultatul drept noua generatie a modelului "X"; e o schimbare adevarata si reusita (spre deosebire de "nefericitul" Clio III)
    2 3
  • urat
    urat. actualul arata mult mai bine, parerea mea.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru