Fiat integreaza tehnologia Nokia in sistemul Blue&Me

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.05.2010
Fiat va crea o versiune imbunatatita a sistemului Blue&Me alaturi de finlandezii de la Nokia. Acesta va integra numeroase facilitati oferite de smartphone-urile Nokia.

Italienii de la Grupul Fiat au anuntat un nou parteneriat semnat cu finlandezii de la Nokia. Noile autoturisme din portofoliul Grupului Fiat vor integra tehnologie Nokia pentru sistemul Blue&Me. Sistemul Blue&Me a fost creat de cei de la Microsoft in colaborare cu italienii de la Fiat, iar acesta era optimizat pentru sistemul de operare Windows Mobile. Primul model care va fi prezentat alaturi de noua generatie a sistemului Blue&Me este Fiat 500, iar modelul respectiv va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva alaturi de un Nokia N97.

Versiunea imbunatatita a sistemului Blue&Me este rezultatul colaborarii dintre Fiat, Magnetti Marelli si Nokia. Acest sistem va permite utilizatorilor de smartphone-uri Nokia sa isi foloseasca telefoanele in siguranta atunci cand sunt la volan, iar functia integrata Ovi Maps este disponibila si ea prin intermediul sistemului integrat in bord. Pe langa functiile clasice de apelare si preluare apel, sistemul va permite modificarea listei de contacte si navigarea cu ajutorul software-ului dedicat in siguranta si confort.

Prin noul sistem Blue&Me, Fiat incearca sa faca sofatul si un ritm de viata activ din ce in ce mai usor si mai productiv.

Alaturi de aplicatia eco:Drive, soferii de modele Fiat vor putea observa performantele lor in materie de ecologie, ceea ce ii va ajuta sa isi reduca consumul de carburant si emisiile de CO2.

Via | Auto-Media

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru