Fiat lansează o ediţie specială a lui 500 pentru a marca debutul în China

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.07.2011
Debutul lui Fiat 500 pe piaţa din China este sărbătorit printr-o ediţie specială, oferită în doar 100 de exemplare.

Italienii de la Fiat au lansat modelul 500 în China. Pentru a atrage atenţia asupra simpaticului model de clasă mini, cei de la Fiat au lansat o ediţie limitată, numită "First Edition", fabricată în doar 100 de unităţi. Respectiva ediţie limitată este o "scamatorie" de marketing, menită să atragă primii clienţi să facă precomenzi. Clienţii care vor face o precomandă pentru 500 în perioada 12 iulie – 15 septembrie vor intra în tombola pentru a câştiga dreptul de a cumpăra un Fiat 500 First Edition în locul vehiculului comandat.

Fiat 500 First Edition este bazat pe nivelul de echipare Lounge şi include un set de elemente speciale. Cele 100 de unităţi sunt vopsite cu trei straturi de vopsea perlată şi prezintă un model pe laterale, iar interioarele sunt îmbrăcate în piele roşie. Montanţii B prezintă o siglă specială, iar motorizările sunt MultiAir de 1.4 litri, care oferă 101 CP la 6.500 rpm şi 133 Nm la 4.000 rpm.

Cinci designeri chinezi au realizat cinci modele diferite pentru desenul aplicat pe profilul celor 100 de modele. Rezultatul exprimă relaţia dintre cele două ţări într-o modalitate creativă şi originală.

Oficialii Fiat nu au specificat câte unităţi vor fi fabricate utilizând fiecare model, dar ne aşteptăm ca acestea să fie distribuite în mod egal.

Via | Motori.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru