Fiat: pachetul PUR-O2 si noul Bravo 2.0 L cu 165 CP

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 25.09.2008
Cea mai mare marca auto italiana a anuntat surprizele pregatite pentru Salonul Auto de la Paris.

Fiat si-a anuntat noutatile pentru salonul Auto de la Paris. La cel mai important eveniment auto din toamna acestui an, marca italiana va prezenta pachetul PUR-O2 pentru micutul 500, pentru Bravo si Croma.

Pachetul ecologic realizat pentru modelul Fiat 500 prevede un sistem start&stop, dezvoltat de Bosch, un motor de 1.2 litri pe benzina care trasmite putere catre puntea fata printr-un sistem de transmisie Dualogic, toate acestea aducand o economie de combustibil de 10 procente si un nivel de emisii de CO2 stabilit la 115 g/km.

In ceea ce priveste modelul Bravo, pachetul ecologic aduce, de asemenea, imbunatiri la capitolul consum si emisii. Spre exemplu, versiunea echipata cu motorul 1.6 litri Multijet cu 90 CP va avea un nivel de emisii CO2 de 115 g/km, in timp ce versiunea cu 105 CP va avea un nivel de emisii stabilit la valoarea de 119 g.km.

Pentru modelul Croma, pachetul PUR-O2 va aduce o scadere a emisiilor pana la 140 g/km, la nivelul de echipare asigurat de motorul 1.9 Multijet cu 120 CP.

Consumul va scadea in acest caz de la 6.1 litri la 5.3 litri la 100 km. Programul PUR-O2 va fi introdus pe modelele Fiat din luna noiembrie a acestui an.

Noutatile pregatite de Fiat pentru Salonul Auto de la Paris nu se opresc aici. Italienii vor aduce la evenimentul international noul model Bravo echipat cu motor de 2.0 litri Multijet cu 165 CP.

Via | Fiat

Taguri: 500, Bravo, Croma, Fiat

Comentarii (1)

  • andrei
    fiat
    bun .. bravo lor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru