Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt

Publicat Marti, 03.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt - Poza 1
Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt - Poza 2
Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt - Poza 3
Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt - Poza 4
Fiat Panda 4x4 şi Freemont primesc ediţii speciale la Frankfurt - Poza 5
Fiat vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu două ediţii speciale ale lui Panda 4x4 şi Freemont. Prima aniversează 30 de ani de la lansarea lui Panda 4x4, în timp ce a doua este o versiune "fumurie" a lui Freemont.

Esential 3 decenii au trecut de la lansarea primului Fiat Panda 4x4.
Fiat îşi împarte standul de la Frankfurt în alb şi în negru, urmând să aducă două ediţii speciale ale modelelor Panda şi Freemont. Ediţia specială a lui Panda 4x4 aniversează 30 de ani de la lansarea primului model din această gamă echipat cu tracţiune integrală şi prezintă o caroserie albă cu accente portocalii. Pe de altă parte, Freemont preia toate elementele lansate de Dodge Journey Blacktop Edition, modelul american în baza căruia a fost creat acesta, culoarea definitorie a modelului fiind negru.

Ediţia specială a lui Panda 4x4 se numeşte Antarctica şi este bazată pe nivelul de echipare Rock. În plus faţă de acesta, ediţia aniversară aduce capace de oglinzi portocalii, un set de sigle speciale şi jante din aliaj de 15 inch, cu capace portocalii. La interior, tema în două culori este continuată, habitaclul fiind îmbrăcat în gri şi în portocaliu.

Clienţii pot opta fie pentru un TwinAir Turbo de 0.9 litri şi 85 CP, fie pentru un 1.3 MultiJet de 75 CP.

Urmareste Automarket
Freemond Black Code, ediţia specială a monovolumului preluat de la americani, vine cu o grilă faţă neagră, blocuri optice fumurii şi jante din alij de 19 inch, vopsite şi ele în negru. La interior, modificările sunt minime, dar ediţia specială vine cu tapiţerie din piele, scaune încălzite, sistem audio premium şi sistem infotainment cu afişaj de 8.4 inch.
Italienii oferă două motorizări: 2.0 MultiJet II de 170 CP şi Pentastar V6 (doar pe anumite pieţe). Versiunea diesel are tracţiune faţă în standard, pe când modelul V6 are transmisie automată şi tracţiune integrală în standard.

Via Fiat


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru