Fiat Panda, informaţii noi despre interior

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.11.2011
Fiat a dezvăluit informaţii suplimentare despre noul Panda. Modelul a crescut semnificativ la interior, atât spaţiul pentru pasageri, cât şi volumul portbagajului fiind majorate faţă de generaţia precedentă.

Fiat a prezentat informaţii suplimentare despre interiorul noului Panda. Ajuns la cea de-a treia generaţie, modelul se mândreşte cu un interior mărit în toate direcţiile. În partea din faţă, habitaclul lui Panda a fost înălţat cu şapte milimetri, în timp ce posteriorul a fost înălţat cu patru milimetri. Creşterea pe lăţime a lui Panda este ceva mai evidentă: 26 milimetri în partea din faţă şi cinci milimetri în partea din spate. În plus, scaunele sunt acum mai subţiri, pentru a uşura accesul. Scaunele din faţă sunt cu 23 de milimetri mai subţiri, în timp ce bancheta din spate a fost subţiată cu şase milimetri. Graţie acestor modificări, spaţiul pentru genunchi a crescut cu 20 de milimetri pe locurile din spate.

Portbagajul lui Panda nu a fost nici el neglijat, modelul mândrindu-se cu încă 10 litri în plus faţă de generaţia precedentă şi totalizând 225 de litri. La plierea scaunelor din spate, volumul de încărcare urcă la 870 de litri, cu 36 mai mult faţă de cât oferea generaţia precedentă.

Pe lângă "buzunarul" amplasat în faţa pasagerului din dreapta, Panda se mândreşte cu 14 compartimente de depozitare la nivelul interiorului. O altă noutate este posibilitatea reglării pe înălţime pentru scaunul şoferului şi al pasagerului din dreapta, alături de posibilitatea echipării scaunului din dreapta cu o măsuţă pliabilă din plastic montată pe spătar.

La cerere, clienţii pot opta între o banchetă spate pliabilă sau fixă, disponibilă cu două locuri. Această banchetă are mai multe configuraţii: două locuri cu spătar pliabil 50/50 şi posibilitatea glisării faţă/spate, banchetă pliabilă cu trei locuri, fracţionată 60/40 sau banchetă spate fixă. Unele versiuni de echipare prezintă o banchetă spate care poate glisa. Opţional, clienţii pot comanda un "cargo box", amplasat în portbagaj, care ajută la depozitarea unor elemente pentru a obţine un spaţiu de încărcare aproape plat.

Noul Fiat Panda a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Panda este cel mai important model din portofoliul Fiat şi despre maşina cel mai bine vândută în Europa în segmentul mini. Cea de-a treia generaţie a lui Panda păstrează atributele esenţiale ale generaţiilor anterioare, care au reuşit să atragă 6.5 milioane de clienţi europeni în cei 31 de ani de existenţă a modelului pe piaţă.

Via | Autoblog.it

Comentarii (2)

  • in final putin aer proaspat si design fresh.
    8 1
  • Florin
    Panda
    Simpatica masina, insa ceva mi-a atras atentia in mod deosebit. In poza 4 levierul franei arata de parca ar avea atasata o mini-cotiera. E genial!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru