Fiat Panda Mamy, editie pentru tinerele mamici

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.07.2008
Fiat a pregatit o editie speciala a modelului Panda, botezata Mamy, care are ca tinta tinerele mamici.

Esential

1.200 de euro este valoarea optionalelor instalate pe Fiat Panda Mamy.

Ultima noutate Fiat este Panda Mamy, o versiune creata special pentru mamicile britanice care au nevoie de un mijloc de transport mic si rapid.

Noul Panda Mamy are la baza versiunea Dynamic, echipata cu un motor de 1.2 litri, insa beneficiaza de o serie de optionale care usureaza viata soferitelor. Printre acestea putem enumera, oglinda retrovizoare aditionala din interior, care permite supravegherea copiilor aflati pe bancheta din spate, tapiseria din material care se poate spala foarte usor si o serie de carlige de agatare a bagajelor in portbagaj.

Gurile de ventilatie vopsite in portocaliu, buzunarele scaunelor fata si covorasele speciale completeaza atmosfera prietenoasa de la interior. Modificarile interioare sunt insotite de doua noi culori pentru caroserie, purpuriu si portocaliu, dar si de o serie de logo-uri ale editiei speciale, pozitionate pe aripile frontale.

Toate optionalele instalate pe Panda Mamy costa aproximativ 1.200 de euro, insa Fiat nu va creste pretul editiei speciale, acesta ramanand la valoarea de 10.350 de euro in Marea Britanie.

via | CarScoop

Taguri: Fiat, Panda, Panda Mamy

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru