Fiat prezinta Panda, Grande Punto si Bravo pe GPL

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.01.2009
Fiat Panda, Grande Punto si Bravo vor beneficia din aceasta luna, in Italia, de versiuni GPL.

Fiat a anuntat ca este gata sa lanseze - deocamdata doar pe piata din Italia - versiunile GPL ale modelelor Panda, Grande Punto si Bravo. Prezentarea acestora va avea loc in weekend-ul 24-25 ianuarie, cand dealerii italieni Fiat vor desfasura o campanie Porti Deschise prin care cei interesati vor putea sa testeze noile modele.

Principalul motiv pentru care Fiat a dezvoltat noile versiuni este reprezentat de faptul ca acestea beneficiaza de un bonus la cumparare primit din partea statului italian. Conform legislatiei italiene, care se bazeaza pe un sistem Bonus/Malus, cantitatea de CO2 emisa pe fiecare kilometru este amendata sau bonificata in momentul cumpararii unei masini. Acest lucru face ca viitorii posesori ai noilor Panda si Grande Punto GPL sa primeasca un bonus la cumparare de 2000 de euro, in timp ce clientii care vor opta pentru Bravo GPL sa fie bonificati cu 1500 de euro la achizitionare.

Noile versiuni sunt realizate in colaborare de catre Fiat Powertrain Technologies si Landi Renzo, motoarele fiind derivate din cele pe benzina de 1.2 litri si 60 CP pentru Panda si de 1.4 litri/77 si 90 CP pentru Grande Punto, respectiv Bravo GPL.

Preturile italienesti pentru cele trei modele pleaca de la 10.260 de euro pentru Panda in versiune Dynamic si ajung la 16.450 de euro pentru Bravo Active.

via | Fiat

Comentarii (2)

  • gpl
    brvo celor de la fiat ca fac asta dar cum era sio de asteptat pun gpl pe niste motorizari slabe, parerea mea ca ar trbui macar optional la cererea cumparatorului sa insaleze pe orice motorizare pe benzina gpl si asa v-or avea mai multe vanzari. de exemplu mi-as cumpara un fiat bravo de 1.4 150cp pe gpl
    0 0
  • Doblo'
    gpl
    sigur e un lucru bun dar ce te faci cu grande punto gpl( e deja in pret vezi quattroruote) care pe linga portbagajul redus datorita instalatiei mai are si un pret piperat , nemaivorbind de performantele unui motor lenes din start+ gpl.................
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru