Fiat va debuta oficial în SUA la Salonul Auto de la Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.08.2010
Momentul oficial în care Fiat va debuta dincolo de Ocean se va consuma în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, acolo unde italienii vor expune 500 şi 500C.

Fiat va reveni oficial pe piaţa din Statele Unite în luna noiembrie a acestui an. Pentru a marca cum se cuvine acest eveniment, constructorul italian a ales să îşi expună armele cu care va ataca piaţa de peste Ocean, chiar în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Debutul oficial vine la 27 de ani după ce Fiat a părăsit piaţa din America. Standul constructorului italian, poziţionat în imediata apropiere a celui Chrysler, va include două modele, modificate speciale pentru a fi pe gustul americanilor. Este vorba despre 500 şi varianta decapotabilă a acestuia, 500C.

Gama italienilor se va îmbogăţi probabil pe viitor, însă nu există informaţii despre modelele care se vor alătura celor două mignone. În acest moment, Fiat este în căutarea unei reţele de dealeri în 41 de state ale SUA.

Pentru a pune cap la cap lista de showroom-uri în care se vor vinde modelele sale, Fiat a apelat la ajutorul Chrysler. Odată cu lansarea pe piaţa din SUA, Fiat va trebui să se îngrijească mult şi de imaginea sa, vechile modele din Peninsulă, vândute în anii '80, fiind privite cu scepticism din cauza calităţii slabe de execuţie.

via | autocar

Comentarii (1)

  • Succes Fiat!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru