Fiat va dezvalui in 2009 doar 500 Cabrio si Alfa Romeo 149

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.12.2008
Criza financiara ii sileste pe cei de la Fiat sa isi reduca lista premierelor mondiale anuntate pentru 2009 la doar doua modele: 500 Cabrio si Alfa Romeo 149.

Criza economica a afectat destul de serios si grupul Fiat. Luca din Montezemolo, presedintele brandului din Cizma a declarat intr-o conferinta organizata cu ocazia sfarsitului de an ca, desi procesul de dezvoltare decurge foarte bine, unele modele ar putea ramane doar in stadiu de proiect.

Italienii promit in 2009 doar doua premiere mondiale, anticipate deja de presa de specialitate: varianta cabrio a lui Fiat 500 si noua generatie Alfa Romeo 149. Montezemolo a declarat ca astfel Fiat se va ghida dupa o politica defensiva pentru ca " Poti sa faci cea mai frumoasa masina din lume, dar daca nu se cumpara...".

Presedintele Fiat a continuat declaratia sa cu o serie de previzuni ale pietii. Acesta a firmat ca daca actuala criza auto va mai dura doar sase luni piata va deveni mai selectiva si mai competitiva. Daca durata crizei auto se va extinde insa pana la sfarsitul lui 2009 atunci va fi o perioada de incercare pentru toti marii constructori.

Montezemolo s-a aratat insa increzator in potentialul grupului Fiat, care detine o pozitie destul de importanta pe piata, pozitie care ii asigura o oarecare superioritate in cadrul unor eventuale negocieri.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru