Fiat va lansa o serie limitata a lui 500: So Pink

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Modelul Fiat 500 va fi din nou vopsit in roz de catre constructorul italian, de data aceasta in cadrul unei editii limitate la 100 de exemplare.

Esential

60 % din exemplarele Fiat 500 So Pink au fost deja rezervate.

Italienii de la Fiat vor lansa inca o editie speciala a lui 500 disponibila doar pe roz, de data aceasta fiind vorba de So Pink Edition. Doar 100 de exemplare Fiat 500 So Pink vor fi construite, toate fiind vopsite in aceeasi nuanta de roz. Conform site-ului dedicat acestui model, 60 de exemplare Fiat 500 So Pink au fost deja rezervate, asa ca au ramas doar 40 de unitati care pot fi rezervate in vederea achizitionarii.

Fiat 500 So Pink poate fi rezervat exclusiv prin site-ul dedicat, care este creat pentru piata din Franta. Modelul este echipat cu un motor de 1.2 litri, care dezvolta 69 CP si beneficiaza de sistemul Start&Stop. Geamurile si oglinzile sunt operate electric, iar modelul beneficiaza de un sistem de climatizare automata cu filtru de polen in standard. RadioCD-ul lui Fiat 500 So Pink poate sa citeasca si formatul MP3, iar modelul este echipat cu interfata Blue&Me, care permite utilizarea telefonului mobil prin bluetooth si conexiunea la un dispozitiv USB pentru muzica.

Comenzile radio sunt amplasate si pe volan, iar jantele de aliaj ale acestui model au o dimensiune de 15 inch.

Pe piata din Franta, Fiat 500 So Pink are un pret de pornire de 14.900 de euro. Modelul este disponibil in doar 100 de exemplare, dintre care 60 au fost deja rezervate. Fiind o editie limitata, aceasta beneficiaza de vopsea extraserie, lucru care va ajuta la pastrarea valorii in timp a masinii. Pentru a vizita site-ul dedicat lui Fiat 500 So Pink, click AICI.

Via | Turbo.fr

Comentarii (6)

  • click?
    Click unde?
    Nu functioneaza
    0 0
  • mai jos de "AICI".....Via | Turbo.fr
    0 0
  • NeoGalaxy
    Pai si ce Turbo.fr... este site-ul dedicat lui Fiat 500 So Pink? Wow... au cumparat Fiat.... site-ul Turbo.fr?
    0 0
  • schumi
    ...
    Se pare ca nu...cand am intrat pe site m-a "izbit" o reclama cu Peugeot :D.
    0 0
  • roz,rozz si rozzzz
    prea rozzzzzz.
    0 0
  • PINK
    YACK
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru