Final cu emotii in Raliul Turciei

De Robert Gherghe
Publicat Duminica, 15.06.2008
Pilotii BP Ford, Hirvonen si Latvala, se gasesc pe primele doua locuri cu o speciala inainte de finalul Raliului Turciei.

Ultima zi din Raliul Turciei a programat trei probe speciale, una programata dimineata si doua dupa-amiaza. In prima proba a zilei in mod surprinzator castigatorul a fost pilotul privat Urmo Aava, urmat de o noua surpriza A.Mikkelsen.

Marii favoriti la victoria finala din Turcia, finlandezii Hirvonen si Latvala de la Ford si francezul Sebastien Loeb de la Citroen s-au mentinut in top, diferentele dintre cei trei nefiind semnificative in configuratia clasamentului general.

Este notabil faptul ca Latvala s-a apropiat la 7.5 secunde de Hirvonen la general, iar Loeb la 26 de secunde. Revenirea din zona service-ului pentru ultimele doua probe ale raliului l-a propulsat pe Loeb in fata lui Hirvonen, cu doar 1 secunda, in timp ce Latvala a pierdut 7 secunde fata de francez.

PS18 este condusa in acest moment de Loeb, cel mai probabil castigator al acestei speciale. Asadar, inaintea ultimei probe speciale Hirvonen conduce cu 12.7 secunde in fata lui Latvala si 25.5 secunde in fata lui Sebastien Loeb.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru