Fiole, conceptul creat de coreeni pentru Chanel

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.03.2009
Chanel Fiole este un concept creat de un tanar designer coreean, care imbina liniile aerodinamice cu cele originale ale casei franceze Chanel.

Tinerii designeri cauta afirmarea asociindu-si de obicei conceptele cu branduri de renume din industria auto mondiala.

Nu acelasi lucru il putem spune insa si despre Jin Young Jo, un student al departamentului de design transporturi din cadrul Universitatii Hong-ik, care a preferat sa isi asocieze creatia cu un nume mai putin obisnuit in lumea auto. Este vorba despre celebra casa de design vestimentar si creatoare de parfumuri din Franta, mai exact Chanel.

Conceptul a fost botezat Chanel Fiole si a primit din originalitatea specifica brandului francez. Young Jo a afirmat ca asocierea celor doua entitati a dat nastere unui "Fashion Art Vehicle" in care nuantele de negru inchis se imbina armonios cu reflexiile de alb. Coreeanul a incercat de asemnea sa imbine aerodinamica perfecta cu liniile placute ale unui automobil.

Oficialii Universitatii Hong-ik au declarat ca jumatate din designerii auto coreeni care activeaza acum in industrie au terminat cursurile programului Transportation Design.

in aceste conditii, tanarul Jin Young Jo ar putea avea sanse mari de a intra in atentia marilor constructori, multumita conceptului sau.

via | WCF

Comentarii (1)

  • Sorin Grumazescu
    @Bogdan Mirica
    Jin Young Jo este femeie. ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru