Fisker caută un partener auto pentru producţia hibridului Karma

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.11.2010
Fisker are nevoie de sprijin pentru a putea produce hibridul Karma. Constructorul american a declarat că este în căutarea unui nume important din industrie, capabil să ofere o mână de ajutor.

Fisker se străduie deja de câţiva ani să aducă pe piaţă primul său model hibrid, mult aşteptatul Karma, însă dificultăţile financiare pun beţe în roate americanilor. Pentru a-şi putea duce la bun sfârşit planurile de producţie, Henry Fisker, fondatorul companiei, a declarat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles că este în căutarea unor parteneri.

"Un parteneriat strategic cu o altă companie este o posibilitate pe care am luat-o în calcul. Am mai avut discuţii de acest gen cu nume importante din industrie, însă acum este cel mai bun moment pentru a găsi pe cineva interesat", a concluzionat Fisker.

Dificultăţile Fisker nu sunt o noutate în acest domeniu, şi rivalii de la Tesla lovindu-se de o situaţie financiară gravă la debutul lor pe piaţa auto.

Chiar dacă în prezent creatorul lui Karma caută cu disperare finanţare la nume mari din industrie, Henry Fisker priveşte cu speranţă spre anul viitor: "Vom fi prezenţi pe piaţa din China în a doua jumătate a anului viitor.

În acest moment finalizăm ultimele detalii privind un potenţial parteneriat cu un important distribuitor chinez, capabil să ne asigure o evoluţie bună pe piaţa din Ţara Marelui Zid", a încheiat Fisker. 

via | leblogauto

Comentarii (1)

  • zICI CA SEAMANA CU bmw
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru