Fisker se extinde in Europa

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 20.06.2008
Fisker planuieste sa vanda jumatate din productia supercarului hibrid Karma in tarile din Europa.

Esential

15.000 de unitati ale modelului Fisker Karma vor fi produse in fiecare an.

Fisker planuieste sa produca 15.000 de unitati pe an ale modelului hibrid Karma. Jumatate din productia totala anuala a viitorului model va fi vanduta in tarile de pe Batranul Continent.

Despre versiunea de serie a conceptului prezentat de Fisker la Salonul Auto de la Detroit stim ca este destul de fidela din punct de vedere al designului. Mai precis, Fisker a ales sa pastreze liniile futuriste ale conceptului si pe modelul de serie. Pretul estimativ al viitorului Fisker Karma este estimate in jurul valorii de 80.000 euro.

Fisker isi organizeaza in acest moment reteaua de vanzari din europa. Dupa Italia a venit randul unui noi birou al americanilor, amplasat de aceasta data in Danemarca. Noua locatie Fisker se va ocupa de distribuirea supercarului in tarile scandinave Danemarca, Suedia si Norvegia.

Pana in prezent, in cele trei tari scandinave au fost efectuate circa 800 de comenzi pentru viitorul model Fisker.

Cel mai probabil reteaua de dealeri din Europa va mai cunoaste cateva noi centre in pietele cheie ale batranului Continent.

In Statele Unite ale Americii, reteaua Fisker va cuprinde in 2009 un numar de 25 de centre.

Via | Automotive News 

Taguri: Fisker, Karma

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru