Ford a confirmat viitoarea generaţie a lui Focus RS

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 07.08.2011
Oficialii constructorului american Ford au confirmat viitoarea generaţie a lui Focus RS. Modelul va beneficia de aceeaşi tracţiune faţă şi va debuta undeva spre sfârşitul lui 2013, începutul lui 2014.

Oficialii constructorului american Ford au confirmat că vor da naştere celei de-a treia generaţii a lui Focus RS. Lansarea noul hothach al americanilor este programată pentru finele lui 2013, începutul lui 2014. Gunnar Herrmann, unul dintre şefii Ford la nivel global, a declarat că viitoarul Focus RS va beneficia de aceeaşi traqcţiune pe puntea faţă, însă va dezvolta mai mulţi cai putere decât actuala generaţie.

"Cred că vom opta tot pentru tracţiunea faţă. De asemenea, cred că mai multă putere pentru noua generaţie va fi un lucru benefic. Cu ediţia limitată RS500 am mers până la 350 de cai putere, dar am dezvoltat versiuni care ajung şi până la 380 de cai. De la această cifră în sus invadăm teritoriul durabilităţii motorului", a declarat Gunnar Herrmann.

Noul Ford Focus RS este aşteptat să vină pe piaţă cu o versiune specială a propulsorului de 2.0 litri EcoBoost care va fi prezent şi pe Focus ST, model ce va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din această toamnă.

Via | LeftLane

Comentarii (3)

  • Ford Fan
    Astept noua bestie! Pana atunci o sa ma multumesc cu ST-ul care tre sa apara.
    11 7
  • @ cel de mai sus
    te multumesti sa i vezi pozele, sau cum?
    5 2
  • Chiar Io
    Eu ma multumesc cu ce am
    Audi!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru