Ford a lansat noile S-Max şi Galaxy în România

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Iubitorii maşinilor de familie se vor putea baza de astăzi pe două piese grele ale segmentului monovolumelor. Este vorba de noile Ford S-Max şi Galaxy, modele care s-au înnoit şi vin cu atribute atractive.

Ford a lansat oficial astăzi în România noile generaţii ale modelelor S-Max şi Galaxy, reprezentantele Ovalului Albastru în segmentele monovolumelor de segment mediu şi mare. Preţurile de pornire pentru cele două modele sunt de 20.480 de euro fără TVA în cazul lui S-Max şi de 22.820 de euro fără TVA pentru Galaxy. Ambele preţuri sunt valabile pentru versiunea de echipare Trend şi motorul pe benzină de 2.0 litri şi 145 CP.

Cele două monovolume Ford împart aceleaşi motorizări. Astfel, clienţii care se vor orienta înspre S-Max sau Galaxy vor putea alege între două unităţi pe benzină şi patru diesel-uri. În cazul primelor vorbim de un motor de 2.0 litri şi 145 CP şi de o unitate 2.0 EcoBoost de 203 CP nou apărută în gama constructorului american. Fanii motorizărilor diesel se vor baza pe unităţile Euro 5 de 115, 140 şi 163 de cai putere sau pe un Euro 4 de 2.2 litri şi 175 CP.

La nivelul designului, cele două noi modele Ford duc mai departe linia de succes Kinetic, în timp ce capitolul sisteme tehnologice de ultimă generaţie nu duce lipsă de pachetele care monitorizează unghiul mort şi pilotul automat cu funcţia de pre-programare a vitezei maxime.

Comentarii (7)

  • THE HEP
    3,3 L? :D
    4 0
  • CelFaraNume
    ce naibaa? eu le stiu de2 ani in showromuri! asteas modele de 2 ani aparute! Pe cine avalesc ei?
    1 11
  • slider
    @cel fara nume
    Stirea corecta ar fi fost au fost lansate facelifturile modelelor galaxy si s-max. In prima poza sunt variantele deja vechi, adica fara facelift. Daca te vei uita la restul de poze, vei vedea si modificarile. Nu or fi ele majore, dar sunt....
    3 3
  • @slider, @CelFaraNume
    In primele poze e S-Max in ultimele Galaxy. Face-liftul ala chiar a atins binisor ambele modele...
    4 0
  • nu e facelift?
    Tot a facelift imi arata si mie .
    4 0
  • Ford Galaxy
    parere
    Cu siguranta sunt face-lifturi. Am condus si conduc precedenta versiune de Galaxy si sunt ceva modificari.
    @cel fara nume, vorbesti in necunostinta de cauza, si daca ma mai uit pe comentariile tale mai vechi rezulta ca ai si mari probleme printre care si rasismul: "cu siguranta! o sa ii vedem pe cocalarii din RO instant cu asa ceva! Eu daca as fii presedinte VW as interzice vanzarea spre cei de culoare inchisa!" Sau: "
    da pe dracu! cand merge ma doare capu de la zgomotul care il face instalatia! Haptciupalitici mai sunt japonezii-galbejitii."
    3 0
  • Frumos
    S-MAX chiar este frumos. Arata si sportiv.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru