Ford isi redecoreaza fabrica din Koln

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.07.2008
Startul productiei noului Ford Fiesta a fost celebrat la uzina din Koln prin redecorarea fabricii .

Ford a ales sa promoveze lansarea productiei noului Fiesta intr-un mod mai putin obisnuit. Fabrica Niehl din Koln, unde au fost demarate deja operatiunile de asamblare, a fost redecorata cu o serie de panouri imense vopsite in culori vii dupa motto-ul "Ford Fiesta created with love".

Constructorul american a si botezat uzina "Love Factory", aceasta fiind vizibila de cei care zboara deasupra orasului german.

Karl Anton, directorul uzinei Niehl, a declarat: "Muncitorii nostrii s-au atasat foarte mult de noul Fiesta asa ca am decis sa rebotezam fabrica noastra si sa o decoram pentru a celebra acest moment istoric. Speram ca oamenii se vor indragosti de noua Fiesta asa cum ne-am indragostit si noi".

Redecorarea fabricii este si noul subiect al campaniei publicitare Ford Fiesta, care include si o serie de video-uri cu acelasi mesaj: "Fiesta created with love".

Taguri: Fiesta, Ford

Comentarii (1)

  • Andrei Alexandru
    Mda
    LOOOOL :) Poate redecorarea ii scoate din faliment :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru