Fotbalistul Adrian Ropotan va conduce un Citroen C5

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.04.2009
Citroen a anuntat astazi ca fotbalistul Adrian Ropotan, care activeaza in prezent la Dinamo Moscova, va conduce in Romania noul Citroen C5, echipat cu motorul V6 de 208 cai putere.

Vedetele, jucatorii de fotbal si chiar oamenii politici sunt vazuti adeseori ca mijloace de promovare pentru noi modele de automobile. Cel mai nou exemplu vine din partea celor de la Citroen Romania, care au anuntat oficial ca Adrian Ropotan va conduce, de fiecare data cand se va afla in Romania, noul model Citroen C5.

Mijlocasul echipei de fotbal Dinamo Moscova a ales versiunea Exclusive a berlinei de clasa medie, echipata cu un motor diesel V6 de 2.7 litri, care livreaza 208 cai putere si 440 Nm. Ropotan s-a declarat satisfacut de alegerea facut si a declarat ca C5 a fost masina de care s-a indragostit la prima vedere. "Este o masina cu un design impresionant si cu un stil dinamic si atractiv. Noul C5 este disponibil intr-o gama larga de motorizari si echipari, dar cel mai mult am fost impresionat de versiunea Exclusive, cu motor V6 de 2,7 litri si cutie automata. Masina aceasta are absolut toate dotarile care te fac sa te simti bine la volan: sistemul de asistenta la pornire in panta, suspensia Hydractive III, scaunul reglabil pe 6 directii pentru o pozitie ideala, detector de presiune in pneuri si multe altele".

Ropotan a mai adaugat ca modelul poate fi descris printr-un singur cuvant, si anume confort.

"Suspensia Hydractive III este impresionanta si nu am avut nicio problema indiferent de tipul de drum pe care am mers si, credeti-ma, nu au fost de fiecare data cele mai asfaltate. In plus, pentru un condus mai sportiv, setarea "Sport" a suspensiilor este ideala la o astfel de masina".

Adrian Ropotan, fostul jucator al echipei Dinamo Bucuresti nu este primul fotbalist din Romania care conduce o masina Citroën. Brazilianul Julio Cesar a condus, pe durata contractului sau la echipa FC Dinamo, un Citroën C-Crosser, primul SUV din portofoliul marcii, iar senegalezul Ousmane N’Doye a tinut cheile unui Citroën C4 Picasso.

Didier Gerard, directorul Citroen Romania, a declarat ca brandul francez se adreseaza tinerilor iar performantele din Campionatul Mondial de Raliuri confirma sportivitatea modelelor sale. "Incepand de anul trecut, Citroen s-a implicat si in fotbal, devenind furnizorul oficial de automobile pentru clubul britanic Arsenal Londra. Eforturile noastre in acest domeniu nu se vor opri insa aici”.

via | Citroen

Comentarii (5)

  • Marcelinho
    Ropotan
    Ramane sa cante, impreuna cu Torje si Pulhac "Numai unu'-i Renault Laguna!"
    0 0
  • super
    Bv ropo, acum pot sa dorm linistit diseara, credeam ca vrei sa conduci logan :| !
    0 0
  • e singura masina frantuzeasca cat de cat...cat despre asta care o conduce nu am auzit de el...
    0 0
  • mda
    Exceptionala masina ! Francezii fac masini frumoasse.
    0 0
  • Etienne
    pacat de masina
    Se pare ca unii oameni de la marketing-ul unor firme nu reusesc sa identifice publicul tinta si aleg niste promotori sau oameni de imagine destul de anapoda. Niciodata un fotbalist roman nu isi va cumpara Citroen, indiferent cat de bun va fi; nici publicul Diviziei A, nu va fi fascinat vreodata de altceva decat BMW sau Q7. Asa ca nu cred ca impactul public in privinta lui C5 va fi mai mare prin faptul ca un fotbalist, care nici macar nu joaca in Romania, va folosi acest model. Ca sa vedeti o miscare de genul asta , dar de efect, uitati-va la Toyota care a "dat" noul Avensis lui Mircea Badea; parca sunt mai din acelasi film.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru