Comentarii (3)

  • nu vreau sa fiu rau dar...
    arata ca o balega trantita de pamant
    5 8
  • carcotasu`
    tot asa
    O Doamne, nu mai evoluam deloc. Deja eu m-am saturat, pasionat fiind de industria auto, sa vad tot aceleasi masini de ani de zile..adica mai pun un LED, ceva radar care sa te ajute si gata...avem masina noua. As vrea sa vad ca se lanseaza o masina care sa nu aiva toata tehnologia din lume, care sa fie dedicata condusului:Ariel sau Seven, as vrea sa vad de la audi ca pune scaunul soferului in mijloc si ca portierele culiseaza spre fata...nush..ceva ce sa se schimbe pt ca in ziua de azi...ce-i A7 sau passat cc..sau cls...toate au 4 usi, sunt joase, mai putin practice si iti ofera cam acelasi lucru. Si cand aud pe unii ca se cearta ca Golf VI ii nush ce evolutie fata de V. Ar fii frumos sa termine cu masinile astea toti producatorii, sa se apuce de pipat ceva si apoi sa se puna la gandit intr-un bar de striptease: cum facem urmatorul TT sau Z3????
    6 4
  • De acord cu carcotasu'
    Au cam uitat producatorii ce inseamna design radical si s-au limitat la face-lift-uri cam din ce in ce mai...discrete.
    Pacat, dar e bine ca mai apar si masini care sparg tiparele
    De exemplu Honda Civic a avut in 10 ani 3 schimbari foarte radicale de design.
    Mazda 3 nici nu s-a fixat bine pe piata ca a si aparut o varianta ce schimba total interiorul iar exteriorul prinde cu totul alta forma
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru