FOTO EXCLUSIV*: Audi testează viitorul S7

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.05.2010
Viitorul Audi S7 este deja în teste, desi constructorul din Ingolstadt nu a lansat încă versiunea pe care acest model este bazat. Există posibilitatea ca A7 şi S7 să debuteze împreună pe piaţă în decursul anului viitor.

Inginerii Audi testează viitorul S7, versiunea sportivă a noului A7. Modelul german este aşteptat să debuteze undeva în luna august, la Salonul Auto de la Moscova. Audi S7 se diferenţiază de A7 prin barele de protecţie mai agresive, fantele de aer de dimensiuni mai mari, jantele din aliaj mai mari şi sistemul de evacuare cu patru ţevi. Pe langa aceste modificări ce pot fi observate cu ochiul liber, inginerii Audi au setat modelul S7 cu setări diferite pentru suspensie şi l-au echipat cu un motor mai puternic.

Pentru moment, puterea dezvoltată de Audi S7 rămâne sub o umbră de mister, mai multe versiuni fiind anunţate de unele voci. Astfel, unele zvonuri anunţă ca modelul va fi echipat cu un motor V6 supraalimentat ce dezvolta în jur de 500 CP sau cu un V8 de 4.2 litri ce va furniza acelaşi nivel de putere. Există posibilitatea ca Audi să dezvolte şi o versiune RS a lui A7, ce va debuta undeva în anul 2011. Viitorul Audi RS7 ar dezvolta în jur de 570 CP, spun primele informaţii, dar valoarea s-ar putea schimba de mai multe ori până la o confirmare oficială din partea celor de la Audi.

Vânzările lui A7 ar trebui să înceapă undeva în luna martie a anului viitor pentru Europa, iar versiunea sportivă a acestuia ar putea debuta fie in acelaşi timp cu A7, fie cu un decalaj de câteva luni sau săptămâni. După cum ştiţi, platforma lui A7 este aceeaşi cu cea a viitorului A6 şi este pregătită să-şi înfrunte conaţionalii, în toate versiunile de caroserie în care va fi disponibilă.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • nu vreau sa fiu rau dar...
    arata ca o balega trantita de pamant
    5 8
  • carcotasu`
    tot asa
    O Doamne, nu mai evoluam deloc. Deja eu m-am saturat, pasionat fiind de industria auto, sa vad tot aceleasi masini de ani de zile..adica mai pun un LED, ceva radar care sa te ajute si gata...avem masina noua. As vrea sa vad ca se lanseaza o masina care sa nu aiva toata tehnologia din lume, care sa fie dedicata condusului:Ariel sau Seven, as vrea sa vad de la audi ca pune scaunul soferului in mijloc si ca portierele culiseaza spre fata...nush..ceva ce sa se schimbe pt ca in ziua de azi...ce-i A7 sau passat cc..sau cls...toate au 4 usi, sunt joase, mai putin practice si iti ofera cam acelasi lucru. Si cand aud pe unii ca se cearta ca Golf VI ii nush ce evolutie fata de V. Ar fii frumos sa termine cu masinile astea toti producatorii, sa se apuce de pipat ceva si apoi sa se puna la gandit intr-un bar de striptease: cum facem urmatorul TT sau Z3????
    6 4
  • De acord cu carcotasu'
    Au cam uitat producatorii ce inseamna design radical si s-au limitat la face-lift-uri cam din ce in ce mai...discrete.
    Pacat, dar e bine ca mai apar si masini care sparg tiparele
    De exemplu Honda Civic a avut in 10 ani 3 schimbari foarte radicale de design.
    Mazda 3 nici nu s-a fixat bine pe piata ca a si aparut o varianta ce schimba total interiorul iar exteriorul prinde cu totul alta forma
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru