FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini spion ale noului Hyundai Elantra

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 27.01.2010
Fotografii de la Carpix au reusit sa surprinda noul Hyundai Elantra in timpul testelor din Suedia. Modelul este asteptat sa debuteze pana la inceputul anului viitor.

Inginerii Hyundai testeaza noul Elantra la temperaturi reduse in nordul Suediei. Modelul sud-coreean va debuta undeva la sfarsitul anului curent si va fi introdus atat pe piata din Europa, cat si pe cea din Statele Unite ale Americii. Noul Elantra prezinta o silueta similara cu cea a noului Sonata, iar pragurile laterale au si ele un design similar. Mai mult decat atat, noul Elantra pare sa ofere un nivel superior de spatiu la nivelul habitaclului, in special pentru picioare si genunchi.

Desi exemplarul surprins de cei dela Carpix este camuflat serios, putem observa noile blocuri optice si stopuri, alaturi de noua grila fata caracteristica aparitiilor recente ale marcii sud-coreene. Noul Elantra foloseste o versiune imbunatatita a actualei platforme si prezinta o silueta mai sportiva. Inginerii Hyundai vor pune accentul pe imbunatatirea manevrabilitatii si finisajelor, promitand sa transforme noul Elantra intr-un model deosebit din aceste puncte de vedere.

Noul Hyundai Elantra ar putea debuta la Salonul Auto de la Los Angeles de la sfarsitul acestui an. Modelul este asteptat sa debuteze alaturi de un motor de 1.6 litri supraalimentat si de o unitate de 2.4 litri cu injectie directa.

Pe langa cele doua motorizari otto, cei de la Hyundai ar putea oferi si doua propulsoare diesel pentru noul lor sedan de clasa medie. Dezvoltarea motorizarilor a avut ca scop principal reducerea emisiilor de carbon si a consumului de carburant, alaturi de oferirea unui nivel sporit de performante.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (1)

  • cardan
    SLABE CALITATIV
    COREENCELE DEJA AU INCEPUT SA DEA TEAPA IN EUROPA. RIGIDE ,CONSUM MARE, NU SUNT FIABILE, PE PIATA ASIATICA NU MAI AU CAUTARE CEL PUTIN IN JAPONIA S-AU RETRAS S-AR PUTEA CA IN EUROPA MIRAJUL COREEAN SA SE STINGA DACA NU LE FAC MAI FIABILE ENERGICE SI ECONOMICE ADICA STIL NEMTESC SA FIE LAUDATE DE CONSTRUCTORII EUROPENI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru