Comentarii (6)

  • Reader
    "După cum puteţi observa, prototipul din imagini...", din "imagini" sau din "imagine"? De obicei ofereati mai multe imagini spion la aceasta rubrica.
    4 6
  • merc
    Este cu mult sub BMW X5
    2 12
  • :)))))))
    cica a fost surprins...:)))) se vede umbra fotografului la 2 metri de masina...imagini spion:)))))
    4 1
  • DUSTER
    PANA O SA AJUNGA CARUTA ASTA LA NIVELUL DUSTERULUI SI VA URCA RAMPE CARE LE URCA DUSTERUL MAI ESTE :) ARATA NASPA, MOTOARE MARI SI SCUMPE LA INTRETINERE. Se duce un senzor trebuie sa schimbi toata instalatia :)) Dusterul e masina, trage bine, merge bine nu ai nicio problema. Plus ca asta costa 100 de mii de euro si se strica in 4 luni,3 saptamani si 2 zile....:)))) loganul tine mai mult si dusterul
    3 5
  • BaditzaEx
    slab...
    primul model de ML , mi s-a parut fad in comparatie cu X5, al -2 - lea in schimb arata f bine, dar acesta mi se pare banal chiar , mai degraba un crossover inaltat, de asemnea din profil nu-mi place cum arata... Mercedes obisnuia sa faca masini frumoase ( cele mai frumoase masini nemtesti ) , astfel d.pct.v. al aspectului ( in segmentul asta si-n pretul asta mai toti rivalii au o calitate& fiabilitate ridicata ) mi se pare sub X5 si cel mult la acelasi nivel cu Q7
    - e posibil in realitate sa arate mai bine, un avantaj asupra concurentei s-ar putea sa-l aibe , capacitatile off-road .
    2 3
  • meleu
    puteam sa jur ca urmatorul va fi mai nasol
    nu sunt fan de suv dar ML chiar avea design fain (si X5 si Q7 erau la fel de faine )
    asta din poza parca e hunday
    adevaru e ca nu stiu cu ce puteai veni mai spectaculos
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru