FOTO EXCLUSIV* : Viitorul Mercedes ML, surprins aproape nedeghizat

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.03.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului Mercedes-Benz ML cel mai apropiat de producţie în timpul testelor.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu noua generaţie a lui Mercedes-Benz ML. După cum puteţi observa, prototipul din imagini prezintă un strat modest de camuflaj, semn că versiunea de serie este foarte aproape de debut. Modelul va fi lansat oficial în 2012, iar vânzările vor începe în acelaşi an. Până atunci, putem observa aproape toate detaliile finale ale acestui model pe prototipul din imagini.

În ceea ce priveşte dimensiunile exterioare, prototipul are dimensiuni apropiate de cele ale generaţiei actuale, nefiind vorba de un model mult mai mare faţă de generaţia precedentă. Sub capotă vom găsi aceleaşi motorizări ale gamei actuale, cu mici îmbunătăţiri în ceea ce priveşte ecologia şi economia de carburant.Gama de motorizări se va bucura şi de un plus de putere, dar valorile exacte nu sunt încă disponibile, fiind vorba de un model care este încă supus testelor.

Prototipul din imagini prezintă versiunea de serie a blocurilor optice şi a stopurilor, iar geamurile laterale sunt şi ele vizibile. Un alt element interesant este faptul că toate liniile de pe portierele şi aripile modelului sunt vizibile graţie acestui camuflaj subtil, lucru care ne formează o idee clară despre cum va arăta modelul de serie.

Primele exemplare ML de pre-producţie ar trebui să debuteze pe străzi în următoarele luni.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (6)

  • Reader
    "După cum puteţi observa, prototipul din imagini...", din "imagini" sau din "imagine"? De obicei ofereati mai multe imagini spion la aceasta rubrica.
    4 6
  • merc
    Este cu mult sub BMW X5
    2 12
  • :)))))))
    cica a fost surprins...:)))) se vede umbra fotografului la 2 metri de masina...imagini spion:)))))
    4 1
  • DUSTER
    PANA O SA AJUNGA CARUTA ASTA LA NIVELUL DUSTERULUI SI VA URCA RAMPE CARE LE URCA DUSTERUL MAI ESTE :) ARATA NASPA, MOTOARE MARI SI SCUMPE LA INTRETINERE. Se duce un senzor trebuie sa schimbi toata instalatia :)) Dusterul e masina, trage bine, merge bine nu ai nicio problema. Plus ca asta costa 100 de mii de euro si se strica in 4 luni,3 saptamani si 2 zile....:)))) loganul tine mai mult si dusterul
    3 5
  • BaditzaEx
    slab...
    primul model de ML , mi s-a parut fad in comparatie cu X5, al -2 - lea in schimb arata f bine, dar acesta mi se pare banal chiar , mai degraba un crossover inaltat, de asemnea din profil nu-mi place cum arata... Mercedes obisnuia sa faca masini frumoase ( cele mai frumoase masini nemtesti ) , astfel d.pct.v. al aspectului ( in segmentul asta si-n pretul asta mai toti rivalii au o calitate& fiabilitate ridicata ) mi se pare sub X5 si cel mult la acelasi nivel cu Q7
    - e posibil in realitate sa arate mai bine, un avantaj asupra concurentei s-ar putea sa-l aibe , capacitatile off-road .
    2 3
  • meleu
    puteam sa jur ca urmatorul va fi mai nasol
    nu sunt fan de suv dar ML chiar avea design fain (si X5 si Q7 erau la fel de faine )
    asta din poza parca e hunday
    adevaru e ca nu stiu cu ce puteai veni mai spectaculos
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru