FOTO EXCLUSIV*: VW Golf 7 GTI şi R, testate sub caroseria actualei generaţii

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 28.06.2011
Fotografii profesionişti de la CarPix au surprins viitoarea generaţie a lui Golf GTI şi Golf R în timpul testelor de şasiu. Acestea sunt camuflate de caroseria actualului Golf.

Deşi a şaptea generaţie a lui VW Golf se va lăsa aşteptate încă cel puţin un an de acum înainte, inginerii Volkswagen au scos deja la încălzire câteva prototipuri ale viitorului lor model. Este vorba de versiunile GTI şi R ale compactei germane, acestea fiind surprinse de fotografii profesionişti specializaţi în imagini-spion într-o parcare.

Pentru a nu risca să fie recunoscute de trecătorii curioşi, maşinile au fost camuflate în caroseria actualei generaţii Golf, câteva detalii importante care nu puteau scăpa ochilor unor profesinişti dându-i însă de gol pe nemţi. Vorbim mai ales de ţevile de evacuare, poziţionarea şi forma acestora dezvăluind şi vesiunile surprinse în fotografii.

Observăm, astfel, că viitorul Golf 7 GTI va dispune de câte o ţeavă groasă în fiecare dintre părţile laterale, primele informaţii legate de noul model arătând că acesta ar putea ajunge la 230 de cai puutere. În acelaşi timp, viitorul Golf 7 R va renunţa la evacuarea aşexzată central şi va adopta un sistem împrumutat de la versiunile S ale celor de la Audi, cu două perechi a câte două ţevi dispuse în părţile laterale. Deşi nu se cunosc foarte multe detalii despre noua versiune, presa internaţională scrie că noul Golf 7 R se va ridica la 300 de cai putere, urmând să bată la porţile lui Focus RS, cel mai puternic hot-hatch de serie cu tracţiune faţă.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (23)

  • pot sa il lase in caroseria din poze ,ca oricum tot asa va arata "noul"..poate la stopuri faruri sa se lucreze ceva .in loc sa fie indentice cu cele de touareg acum vor fi ca cele de passat cc.super evolutie frate
    24 25
  • Ce nasol arata cutia aia pe consola centrala... un hot mai retardat ar putea crede ca mi-o poate scoate sa-mi fure navigatia :)) mda, navigatie cu fata detasabila... ce ti-e si cu vw... n-au mai avut loc s-o indese?! poate se sprijina motorul de ea pe partea cealalta :))
    29 28
  • ..
    golf 7 o sa aiba lumini de zi fata de golf 6
    18 11
  • Marius.de
    Bai bibi....
    Golful 6 are lumini de zi , asta daca nu stiai....
    Eu am G6 si are lumini cu bec clasic , dar sunt si modele de echipare cu lumini de zi cu LED care sunt misto dar costa....
    16 20
  • @Marius.de
    a vrut sa zica ca le vor pune in standard... si asta va fi G7
    22 7
  • Golf R are tractiune integrala!!
    Viitorul Golf R se va bate cu Subaru WRX STI si Mitsubishi EVO X daca ajunge la 300 de cai putere. Desi si nu cunosc exact tipul te transmisie de pe actualul Golf R(cred ca e vorba de o transmisie integrala dar nu permanenta cu diferential HALDEX), banuiesc ca va avea in continuare tractiune integrala!
    9 12
  • Apare alt cazan???? Ne-am dus..... Sa vezi design revolutionar,nu joaca:)))))))))))
    15 16
  • Golf 7
    @b4ms3:Da,va avea si are tractiune integrala.

    Deabea astept sa apara si sa manance Fordu ala RS cu amarata aia de tractiune fata
    12 11
  • Cum apare un articol despre Volkswagen, cum incep "cunoscatorii" sa improste cu noroi si mizerie. De fapt, marea majoritate nu isi arata pe forum decat fata urata, acolo unde pot sa scrie orice, sub protectia anonimatului. Asta e diferenta dintre un roman si un neamt. In Germania f. multi useri isi incep comentariile cu "liebe fans" sau "bitte" ("dragi fani" sau "va rog"). Pe forumurile din Romania aceste cuvinte (si altele de bun simt) NU EXISTA! Pacat...
    19 14
  • Volkswagen Golf 6, masina asta pe care marea majoritate de pe acest site o blameaza, este masina cea mai vanduta in Europa de cand s-a lansat in nov. 2008 (exceptand 2-3 luni cand pe primul loc a fost Fiesta). A castigat premiul "World Car of the Year 2009" ,motorul de 1.4 TSI a fost si el declarat "The Engine of the Year 2009" iar in 2009 a fost decalarat de EuroNCAP cea mai sigura masina testata din clasa C. Acest lucru dovedeste cat de putin se pricep la masini cei care ponegresc in stanga si-n dreapta, fara sa stie ce...
    19 18
  • fny.ro
    @Cata
    Cata, cred ca multi din cei care au postat, inclusiv eu, iau in deradere atitudinea VW privind design-ul exterior al masinilor din trust.

    Nu contest ce spui tu, dar imi permit sa critic faptul ca de la o generatie la alta, cel putin la unele masini, sunt mici modificari exterioare: vezi noul Passat fata de cel vechi, vezi noul Touareg fata de cel vechi.

    "Reciclarea" multor componente si a intregului design de la un producator intern VAG la altul eu o vad ca o lipsa de respect fata de consumator. Un exemplu concludent ar fi faptul ca vechiul A4 s-a migrat in Seat Exeo cu schimbari la faruri si stopuri, in principal.

    Cel putin in cazul meu, asta ii motivul pentru care nu-mi place VAG si masinile lor...
    16 12
  • abcdef
    @Cata
    oamenii isi zic parerea legata de masina...nu ii intereseaza ce se zice pe forumuri in germania si ca este cea mai vanduta.este o masina urata dar buna calitativ si cu motoare bune.diferente intre g5 si g6 nu sunt,cum nici g7 nu cred ca va fi prea diferit."marea majoritate" este pleonasm,deci te sfatuiesc sa te transformi intr-un "cunoscator" al limbii romane
    10 11
  • Hunter
    Romanul s-a nascut expert
    "Lipsa de respect fata de consumator"...ii doare-n 3 litere pe cei din grupul VAG ca unii se simt ofensati ca vai de mine, de atatea generatii, schimbari radicale nu au avut loc. Romanii sunt foarte destepti si experti in multe, mai ales in masini. Cel care amintea mai sus ca habar nu avem sa ne comportam avea dreptate, cultura ioc in tara asta, da de dat din gura toata lumea stie.
    Cand vorbim de VAG, vorbim de nemti care pana una-alta stim cat sunt de conservatoristi. PUNCT !!! Nu iti place un produs din grupul VAG, te simti jignit de constructor ca nu stiu ce nu a facut de-a lungul generatiilor, NU CUMPERI ACEL PRODUS !!! Sunt sute de producatori pe lumea asta si mii de modele, unele mai conservatoare, altele radical schimbate de la o generatie la alta. Toata lumea e libera sa isi cumpere ce vrea !!! Bine ca inaite de '89, stateai 2 ani dupa o Dacie, pe liste si mama dracului ce mai era, nimeni nu comenta...de ce ? Pentru ca nu aveai din ce alege.
    In ziua de azi, cu puzderia de modele, oricine isi poate lua orice !!!
    Plus ca reteta nemtilor, oricat de blamata de atatia, inca tine....pentru ca se bazeaza pe studii serioase de marketing. Fara grija ca nu ar mai construi nemtii aceste masini "fade" daca nu s-ar vinde, dar se pare ca inca vand destul de bine...si e doar inceputul....ca isi dau drumu in curand pe piata Chineza la capacitate maxima si atunci sigur nu o sa le planga nimeni de mila.
    13 11
  • @Hunter

    Felicitari!Pacat ca sunt putin din cei care posteaza aici,care gandesc asa.
    3 4
  • Bine ca esti tu mai "conservatorist" decat altii daca tot te dai destept si ii citezi pe altii mai bine invata limba romana.Daca iti place tie vag,ia-ti frate linistit si lasa-ne pe noi astia care nu putem sa inghitim galusca asta cu noul model "vechi" de 5 generatii.Chiar crezi ca daca golf e cel mai vandut e si cel mai bun? oricum nici Astra sau Focus nu sunt cu mult in spate referitor la vanzari.Dar prefer oricand un Focus sau C4 decat un golf,care a ajuns o masina extrem de banala ,parca si Logan-ul e ceva mai rar pe strazi decat golf sau passat.Iar ca design sunt penibili.Noroc ca sunt multi pe lumea asta care cauta o masina sa ii duca din a pana in b .Daca ar dori o masina cat de cat interesanta cu siguranta golf-ul ar fi out off topic.Nu contest calitatile tehnice ,dar ca sicei de deasupra ta eu mai vreau de la o masina si un design de 2011 si un interior modern.Chiar imi pare rau dar vw a ajuns marca pensionarilor. Pacat.
    11 10
  • Nu cred ca au ce cauta termeni ca "logan" (cacat de masina) , la comentariile unei stiri ca aceasta insa sunt multi idioti care mai sar gradina domnului si se apuca ei sa vorbeasca de cacati esuati de genul ford focus , C4 , logan etc ...
    5 6
  • @GTS
    O gandire de copil, sau de om sarac ce nu isi permite o masina noua si isi zice.. "eh, daca as avea banii, as lua cea masina cu cel mai misto design, sa arate avangardist. Nu imi pasa de cat de buna e masina, sau de siguranta, eu vreau sa arate diferit de ce au ceilalti din scara blocului". Genul de om care isi lipeste roof-scoop pe dacie, sau acopera farurile pe jumatate cu banda izolatoare, numa sa ii arate diferit masina. My hat off to you.. and face-palm.
    10 10
  • Golf 7 GTI ?
    As avea si eu o intrebare: cum v-ati dat seama ca sunt testate viitoarele Golf 7 GTI si R? Rahatul cu "2 tevi groase de esapament" nu prea tine. Puteau sa testeze si trenul de rulare si mecanica de Logan GTI (:))) si tot nu v-ati fi data seama ce e sub caroseria aia!
    Si cu siguranta "că viitorul Golf 7 GTI va dispune de câte o ţeavă groasă în fiecare dintre părţile laterale, primele informaţii legate de noul model arătând că acesta ar putea ajunge la 230 de cai putere" :)))!
    Ati cazut in cap?! Ce rahat de articol e asta?!
    2 2
  • aaaa ,,,ai dreptate prietene..de parca opel,ford ,peugeot,renault, ar face niste masini execrabile si ar lua 1 stea jumate la testele de siguranta iar golf-ul este Dumnezeu nu? cam asa e gandirea ta de om matur. in ziua de azi nu mai exista diferente asa cum iti imaginezi tu intre modele privind fiabilitatea si siguratna sistemelor active si pasive.E mai mult chestie de gusturi.Iti place cum arata golf (abia ma abtin sa nu rad) ia-ti 3 si sa le conduci cu placere . eu merg pe orice altceva care nu ma eticheteaza intr-un anume fel. stii tu...
    11 8
  • Vettel
    @GTS
    renault ?! tu te auzi ce spui macar ? :)
    7 11
  • @Vettel
    Renault Megane 3 e de 1000 de ori mai placut decat rahatul asta de Golf. Are linii fluide,are carisma, dar e si practic, iar coupe-ul e de-a dreptul demential.. ca sa nu mai vbim ca versiunea RS se p'/sa pe Golf si Scirocco... ah, si domnule Vettel, ar trebui sa stii ca masinile castigatoare in Formula 1 sunt echipate cu motoare Renault RS27.

    http://www.informatiiauto.ro/euro-ncap-noul-renault-megane-3-cea-mai-sigura-masina-din-segmentul-sau-sid3675.html
    11 6
  • lasa-l in lumea lui ca e un copil onanist si tasu probabil are o coaja de golf 2-3 inmatriculat in germania full fara piele si cu capace sport.din cauza celor ca el are atata succes vw.La el acasa pe ulita vw este luminza,number one de lux cu care poate sa faca pe vettel(de aici si numele) ,pacat ca il prinde tasu si il urecheaza ca ia consumat tot uleiul tedeii pentru ca a pornit wc-ul. off ce de tarani needucati pe lumea asta.renault ,opel sa focus sunt la ani lumina de vw iar posesorii nu sunt vazuti asa ca tine . Nu stiu daca ai aflat dar vw - masina poporului. restul e can can
    4 3
  • vw este marca pensionarilor . de ce mai se obosesc sa fac versiuni sportive pentru cei de varsta a treia ? nu vedeti ce linii de dubita are orice golf de 20 de ani ?
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru