Fotospion: Noul Hyundai i20 se pregateste de debut

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.07.2008
La Salonul Auto de la Paris Hyundai va dezvalui noul i20, inlocuitorul actualului hatchback Getz.

Actualul Hyundai Getz isi va lua oficial la revedere de la public in luna octombrie a acestui an, cand constructorul coreean va dezvalui la Salonul Auto de la Paris noul i20.

Inlocuitorul mult asteptat al hatchback-ului Getz a fost mai nou surprins testand, lucru care dovedeste ca Hyundai se afla cu pregatirile noului model pe ultima suta de metri.

Standul de la Paris al constructorului coreean va gazdui in octombrie doar varianta in cinci usi a noului i20, cea in trei usi urmand sa debuteze sase luni mai tarziu. Desi ne vom lua adio de la Getz oficial in toamna, acesta va mai continua sa fie comercializat pana in primul semestru al lui 2009, cand Hyundai va onora primele comenzi pentru i20.

Hatchback-ul coreean va dispune de o serie de motorizari pe benzina si diesel. Clientii vor putea opta pentru doua versiuni pe benzina, una de 80 si una de 109 cai putere dar si pentru un turbo diesel de 110 cai putere. Pentru ca i20 se adrseaza in primul rand publicului feminin, hatchback-ul va primi ca dotare optionala si o cutie de viteze automata.

via | WorldCarFans

Taguri: Getz, Hyundai, i20

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru