Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Civic Tourer este vedeta standului Honda

Publicat Marti, 10.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 2

Honda Civic Tourer este singura premieră mondială adusă de constructorul japonez la Salonul Auto de la Frankfurt. Vorbim despre prima generaţie de break-uri compacte a celor de la Honda, introdusă pentru a oferi o abordare diferită a acestui segment. Modelul are cel mai spaţios portbagaj din segment, cu un volum de 624 de litri.

Atunci când bancheta spate este rabatată, Civic Tourer anunţă un volum al portbagajului de 1.668 de litri. Potrivit reprezentanţilor Honda, portbagajul poate găzdui biciclete full-size sau trei valize mari Samsonite, chiar şi cu planşeul tras. Alături de această generozitate, Honda oferă şi sistemul Magic Seats, care permite configurarea diferită a scaunelor.

Honda Civic Tourer - imagini şi informaţii oficiale

În momentul lansării, Civic Tourer va fi disponibil alături de două motorizări. Este vorba despre motorul pe benzină 1.8 i-VTEC de 142 de cai putere şi 174 Nm, dar şi de dieselul i-DTEC, capabil să livreze 120 de cai şi 300 de Nm.

Unităţile vor fi administrate cu ajutorul unor transmisii manuale sau automate, cu şase trepte.


Comentarii (2)

  • parca-i taiata cu toporu, naspa design...
    10 26
  • Asta asa e, ei si Toyota cu forma noua a lui Land Cruiser sunt de toata pomina. daca la Honda, superbitatea lui Civic a fost macelarita definitiv, 'tourer"asta este ca o caroserie desenata de un individ frustrat, bine platit, dar care este gata sa se razbune. E, uite ca s-a razbunat. Arata grotesc raportata la frumusetea desenului initial( o capodopera de forma/forme si integrare intr-un ansamblu)
    1 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru