FRANKFURT: Maserati lansează GranCabrio Fendi

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.08.2011
Casa de modă Fendi şi Maserati au colaborat pentru dezvoltarea unei ediţii speciale a modelului GranCabrio. Aceasta va fi prezentată la Salonul de la Frankfurt.

În lipsa unor noutăţi absolute ale gamei pe care să le expună la următorul Salon Auto de la Frankfurt, italienii de la Maserati vor prezenta la cel mai important eveniment al finalului de an o versiune specială a modelului GranCabrio. Aceasta este produsă în colaborare cu casa de modă italiană Fendi şi este desenată de Silvia Venturini Fendi, unul dintre cele mai cunoscute nume ale industriei italiene a modei.

Principala modificare care apare la nivel exterior este reprezentată de noua culoare Grigio Fiamma Fendi. Aceasta este o vopsea cu trei nuanţe diferite care se schimbă în funcţie de lumină. 

Interiorul este partea la care designerul italian a lucrat cel mai mult. Textura specială de pe spătarul şi şezutul scaunelor, care aminteşte de logo-ul Fendi (două litere F) este completată de ornamentele din lemn auriu Pergamena Fendi, acestea asortându-se cu ertierele galbene şi cu cusăturile de aceeaşi culoare. Evident, pielea care îmbracă interiorul este şi ea specială, fiind utilizată pe bord, pe schimbătorul de viteze şi mai ales pe setul special de genţi de voiaj pe care Fendi l-a dezvoltat cu ocazia ansării noii ediţii speciale.

via | Maserati

Comentarii (3)

  • de vis ..
    5 1
  • maro ...
    2 2
  • Maserati GranCabrio Fendi
    Masina frumoasa, culoare de rahat...la propriu.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru