Galerie foto: Peugeot 308

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.06.2007
Constructorul francez a publicat un comunicat de presa oficial si un nou set de fotografii ale noului 308.

Dupa ce acum cateva saptamani va ofeream in premiera primele imagini oficiale ale noului 308, Automarket revine astazi cu o bogata galerie foto si cu informatii proaspete extrase din comunicatul de presa. Noul 308, asteptat sa apara in showroom-urile din Europa in luna septembrie, surprinde prin nivelul mic al emisiilor de carbon, prin noile elemente de siguranta si prin noile versiuni de motorizare.

Gama de motorizari pe benzina incepe cu un propulsor de 1.4 litri de 95 de cai putere si se incheie cu versiunea de top de 1.6 litri si 150 de cai putere. In cazul motorizarilor diesel versiunea de top este cea de 2.0 litri si 132 de cai putere, in timp ce modelul de baza dispune de un propulsor de 1.6 litri si 90 de cai putere. Propulsorul 1.6 HDi surprinde prin nivelul scazut al emisiilor de CO2, doar 120 g/km. Constructorul francez a precizat ca va imbogati gama de motorizari cu o versiune pe benzina "bioFlex' si cu un hibrid diesel.

Siguranta pasagerilor a fost si ea imbunatatita Peugeot oferind ca dotare standard sapte airbaguri.

Pentru sapte versiuni de echipare, Peugeot ofera si doua airbaguri laterale spate in lista de optionale. Soferii vor fi ajutati in trafic de farurile directionale by-xenon si de sistemul de avertizare in cazul parasirii benzii de mers.

La interior pasagerii se bucura de mai mult spatiu, capacitatea portbagajului, cu bancheta spate rabatata fiind de 1398 de litri. Constructorul francez a anuntat ca variantele coupe-cabriolet si wagon vor fi lansate abia anul viitor, Peugeot ne excluzand nici existenta unui posibil crossover.

Comentarii (10)

  • nazone
    f. tare masina asta :D
    0 0
  • park are spatele ca un renault megane sau velsatis
    0 0
  • ok
    mashina arata bine ,d altfel e tipic celor d la peugeot sa scoata p piatza mashini ceva mai deosebite fatza d concuretzi,dar parerea mea e ca place.In rest c sa spun gama d motorizari e mai mult decat ok,iar interiorul kiar imi place.oricum e mult peste 307,kair dak la prima vedere nu pare;)
    0 0
  • prudentul
    partea frontala
    Inca de la vechiul (si bunul) 206 au "implementat" un "bot" agresiv si placut in acelasi timp. Cred ca a ajutat mult la vanzare sa aiba un look mai sportiv. Deasemenea, au pastrat linii mai linistite la design si in acelasi timp moderne. Poate sunt eu mai conservator, dar cred ca Renault a experimentat cam prea mult la capitolul asta, de unde si controversele puternice despre cum arata ba spatele ba fata.
    Ca tot suntem la Peugeot, de ce mama naibii nu vad mai multe coupe-uri 407 pe strada ? Masina asta arata traznet. Sedanul 407 e frumos si el, dar coupe-ul e "coup de foudre". Vreau mai multe !
    0 0
  • hehe
    407 coupe e mult mai scump decat sedanul.....asta ar fi principalul motiv....cat despre 308 arata destul de bine :)
    0 0
  • des
    S U P E R B
    0 0
  • mihaitza si mi se mai spune bl
    cristea mihaita
    cea mai misto masina si cea mai tare este peugeot 308 si osa iau ji io una. NU o PIERDETI CUMPARATIO
    0 0
  • DE LA CRISTEA MIHAITA
    CRISTEA MIHAITA
    sa nu o pierdeti cumparatio e a voastra deja nu am ce sa mai zic de ia orcum e tare da sa mai ieftineasca pretul la peugeot 308
    0 0
  • cristea mihaita
    cristea mihaita
    as vrea sa mai irftineasca pretul la peugeot 308
    0 0
  • madalina
    peugeot308
    suuper tare!faina si dinamica!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru