Garantie de 5 ani pentru modelele Fiat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.06.2008
Fiat ofera cinci ani garantie pentru modelele achizitionate prin programul de innoire a parcului auto national.

Esential

3119 locuri in cadrul REMAT ofera Fiat.

Incepand cu 1 iunie 2008, AutoItalia Group va oferi o garantie de 5 ani de zile pentru toate autoturismele Fiat achizitionate pe durata Programului de innoire a parcului auto national. Oferta este valabila pana la 25.09.2008 in intreaga retea de concesionari si se doreste a fi un argument in plus pentru clientul Fiat, tinandu-se cont si de faptul ca achizitionarea unui autoturism prin acest program este o investitie pentru cumparator.

In plus, suplimentar primei de casare de 3000 de RON, oferta Fiat este insotita de un avantaj client cuprins intre 3000 si peste 8000 de RON, in functie de model. In aceasta perioada, garantia se va aplica tuturor modelelor din gama Fiat: Panda, Punto, Albea, Grande Punto, Linea, Bravo, Sedici, Doblo Panorama si Fiat 500.

Reteaua AutoItalia Group dispune anul acesta de 3119 locuri in cadrul REMAT, pretul de pornire al modelelor din oferta fiind de 6350 Euro cu TVA, inclusiv prima de casare (pentru un Fiat Panda). Lista completa de modele si preturi poate fi oricand accesata la adresa www.fiat.com.ro

Comentarii (4)

  • AndreiRN
    Oauuuuuu
    FIAT = Fix It All the Time
    5 ani e cam mult.
    Hyunday ofera 10 ani si Chrysler o viata intreaga.
    1 0
  • Costin
    Cei care nu au habar sa se lase de comentarii
    Sa inteleg prin comentariul tau ca nu ai avut niciodata o masina Fiat? Atunci lasa pe altii care au avut si au in continuare sa vorbeasca. Si daca e sa faci comparari nu alege Hyunday care sunt vai de capul lor la garantii si la service-uri si chiar daca au masini mai ieftine te mananca dupa aceea la revizii. De Chrysler- no comment ca nu am avut niciodata si nici nu conosc pe cineva sa aiba -de aici deduc ca nu e cautata.
    0 1
  • fiat
    Adevaru e ca nu stralucesc la dizain ,ce argument am importiva fiat consuma cam mult si nu prea gasesti piese, dar daca ofera 5 ani ful e ok dar sa fie seriosi si nu scumpi ca hiundai etc.
    0 0
  • FIAT
    CU 5 ANI E SUPER LA TOATE MASINILE CA PE 5 ANI POTI AVEA UN LIZING REZONABIL DAR SA FIE DIN BARA IN BARA NU CA LA HIUNDAI EX DUPA 3 ANI CADE LA INJECTOARE ,CIRCUIRU EL CADE DUPA 1 AN ETC SI RAMII CU BLOCU MOTOT SI PLUS DE ASTA MAi platesti si o droaie de bani pe revizii.EX o garantie ca la peugeot ful dar doar doi ani si 100000 km bine 100000 este rezonabil.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru