Geely pregateste premiere mondiale la Beijing

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.04.2008
Constructorul chinez Geely va aduce la Salonul de la Beijing un concept sedan GC si doua noi modele FC2 si FC3.

Salonul Auto de la Beijing va marca debutul unei intregi serii de modele noi ale constructorului Geely. Chinezii vor sa impresioneze publicul cu un nou concept sedan botezat GC.

Desi inca nu exista informatii despre sansele conceptului de a intra in productie, Geely se va gandi serios la o varianta de serie pentru ca liniile de design sunt atragatoare, chiar daca in mare parte aduc foarte mult cu actuala generatie a modelului Subaru Legacy.

Alaturi de conceptul GC, Geely va aduce la Salonul de la Beijing doi noi modele botezate FC2 si FC3. Modelele au la baza aceeasi arhitectura singura diferenta facand-o tipul caroseriei. FC2 este un hatchback cu cinci usi iar FC3 un sedan compact.

Potrivit declaratiilor oficiale ale constructorului chinez, ambele modele vor indeplini toate normele de siguranta si poluare. Acest lucru ramane insa a fi demonstrat de testele care se vor face pe Batranul Continent sau in Statele Unite.

via | CarScoop

Taguri: FC2, FC3, GC, Geely

Comentarii (2)

  • :)))))))
    :))))))))
    :))))))))))))nu mai pot de ras , astia chiar cred ca vrem sa ne sinucidem in troscoletele lor, sa le vanda la japan ca aia sunt cu harakiri,condoleante posesorilor de geely :))))))))))))))
    0 0
  • Penibil!!!
    Chinezii astia iau tot ce e mai bun de la modelele europene si le pun la masinile lor! Spatele la GC implica detalii de la noul jaguar XF, hatchback-ul este Fiat Bravo cu mici restilizari. Rusine!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru