General Motors si premierele lor la SIAB

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.10.2007
Standurile General Motors (Opel, Chevrolet si Saab) au adus fiecare cate o mare noutate la SIAB.

Marea noutate de la standul Opel a fost Astra Sedan, versiunea cu patru usi a celebrului hatch. Particularitatea sa vine din faptul ca este destinata exclusiv pietelor din Europa de Est si este construita in aceeasi zona a Batranului Continent, in Turcia. Aratoasa sau nu, Opel mizeaza pe vanzari mari in Romania, mai ales in conditiile in care berlinele sunt vazute aici ca masinile de familie prin excelenta. Tot la Opel a fost prezent si Corsa OPC, cu cativa cai in plus (192 in total) fata de varianta clasica a modelului german. In plus, vizitatorii standului Opel se pot bucura de GT, cel mai sportiv model Opel la ora actuala.

Peste drum, la standul fratilor de Grup (i-am numit aici pe Chevrolet) au venit cu inlocuitorul lui Kalos, care de aceasta data se numeste Aveo, intocmai ca berlina pe care o vedem des pe strazile din Romania. Schimbarea este reprezentata de o linie mai clar si mai moderna a exteriorului. Mai multe puteti vedea cu ochii vostri chiar la stand. Inclusiv noul HHR, un model eminamente american care isi doreste sa se impuna in Romania in viitorul apropiat.

In sfarsit, cei de la Saab au venit la SIAB (nu e un joc de cuvinte, desi multi incurca si astazi cele doua denumiri) cu noua generatie a lui 9-3, modelul care a imprumutat liniile principale ale apreciatului concept Aero X.

Comentarii (1)

  • melman
    condica de reclamatii
    Fotograful vostru se duce la un targ de masini ptr femei sau ptr masini sau... asa ii place lui sa imbine utilul cu placutul!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru