Geneva 2008: Volvo Ocean Race Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.03.2008
Costructorul suedez a dezvaluit la Geneva o noua serie de modele personalizate in cinstea competitiei Volvo Ocean Race.

Esential

9000 de exemplare Ocean Race intentioneaza sa vanda Volvo in acest an.
2001 este primul an in care constructorul suedez a organizat competitia Volvo Ocean Race.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Volvo a dezvaluit publicului o serie noua a modelelor dedicate competitiei de navigatie Volvo Ocean Race. Botezata Ocean Race Edition, seria vehiculelor modificate include modelele V70, XC70 si XC90.

Toate aceste modele au fost atent personalizate si sunt disponibile in doua variante de culori Ocean Blue si Electric Silver. Editia limitata se bucura si de un interior modificat, clientii putand alege intre tapiserii din piele de culoare Soft Beige si Offblack. Legaturile cu Volco Ocean Race sunt pastrate de cusaturile tapiseriei si de insertiile din aluminiu care abunda in habitaclu.

Constructorul suedez a organizat Volvo Ocean Race pentru prima oara in 2001-2002 si a reusit sa vanda peste 4500 de unitati ale editiei speciale, care cuprindea pe atunci doar modelele V70 si XC70. In urma competitiei din 2005-2006, gama Ocean Race a fost largita prin introducerea modelului XC90, constructorul suedez reusind sa vanda peste 8600 de exemplare personalizate.

Anul acesta Volvo intentioneaza sa vanda peste 9000 de unitati ale seriei Ocean Race, livrarile urmand sa inceapa in luna iunie.

Primele piete pe care se vor lansa editiile speciale sunt Germania, Suedia, Finlanda, Marea Britanie si Japonia.

Comentarii (2)

  • mmmm
    Desi sunt mare fan Volvo , masina asta , desi sunt convins ca e foarte grzava calitativ , estetic nu-mi place de loc.
    0 0
  • prudentul
    alo, Volvo?
    Alo? Alo? Bună ziua, aş dori să vorbesc cu conducerea firmei, nu va fie cu supărare...Cum, chiar cu dv. vorbesc, domnule director? Bună ziua încă o dată. Nu vă reţin decat un minuţel. Ştiţi, îmi plac mult maşinile dv. dar am totuşi o întrebare. Cand veţi mai scoate un sedan nou, sau măcar un facelift? Că, zău, a început să mi se aplece de la atatea SUV-uri şi crossovere. Cum, aţi scos c30? Să mă scuzaţi, dar aia e o glumiţă proastă, nu un Volvo. S60-ul l-aţi scos din fabricaţie. Coupe-ul c70, prima generaţie-la fel, si l-aţi inlocuit cu unul decapotabil. Primul era o maşină sport, bărbătească, actualul c70 e una de femei. Ce dracu se întampla la voi la Goteborg, din cauza frigului nu mai aveţi chef de muncă?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru