Geneva 2010: Lamborghini pregateste o versiune de performanta, LP570-4 SV

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.12.2009
Lamborghini va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva o noua versiune a modelului Gallardo, botezata LP570-4 SV, dedicata celor care isi doresc un supercar extrem.

Lamborghini incearca sa mentina treaz interesul clientilor sai pana in 2012, atunci cand se prefigureaza lansarea unui inlocuitor pentru Gallardo.

Constructorul din Sant’Agata Bolognese pregateste o surpriza in aceasta primavara, cand este posibil sa aduca in fata publicului o versiune de performanta a modelului Gallardo LP560-4. Aceasta ar urma sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, clientii urmand sa se bucure de o prezentare preliminara chiar din luna ianuarie. In aceste conditii vanzarile ar putea demara in luna mai a anului viitor.

Versiunea mai potenta va primi indicativul SV si va oferi o serie de imbunatatiri mecanice si estetice. Surse neoficiale sustin ca unitatea actuala va oferi 10 cai putere in plus, ceea ce va duce implicit si la o rebotezare: LP570-4 SV.

Resursele vor fi transmise ambelor punti, care vor beneficia, printre altele, si de o suspensie recalibrata, pentru un comportament extrem. Pentru a controla cei 570 de cai putere, soferul va dispune de un set nou de frane din carbon ceramic, create special.

La nivel exterior, versiunea SV va beneficia de un nou pachet aerodinamic, ce propune un spoiler frontal nou si un eleron din fibra de carbon de mari dimensiuni.

Exista zvonuri si despre un posibil LP590-2 ce ar urma sa debuteze in 2011 si sa calce pe urmele actualului LP550-2 Valentino Balboni.

In aceste conditii, toti cei 590 de cai putere vor fi transmisi puntii spate, un deliciu pentru cei care prefera astfel de supercaruri.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Eminescu
    Bogdan Mirica bravo tie fiule te descurci de minune fara colegii tai! Tii drapelul Automarket cu mandrie! Felicitari si La multi ani!
    4 2
  • si ce ai vrea?
    Si ce ai vrea Mikkel? Sa inventeze stiri? Si asa treaba asta cu Lambo este o speculatie imputita a celor de la autoblog.com.

    Pariu ca NU va fi prezentat la Geneva?

    Bine ca s-a mai potolit si industria asta acum de sarbatori... Eu ma uitam pe testele facute de automarket.ro. Faptul ca nu sunt stiri azi este un bun prilej sa privim la niste momente frumoase.
    2 2
  • Mikkel
    "Automarket nu este responsabil pentru transparenta comentariilor postate de cititori. Mirica isi rezerva dreptul de a selecta comentariile si de a se lauda singur." Asa ar trebui sa sune disclaimerul de mai jos.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru