GENEVA 2012 LIVE: Honda a venit la salon cu noua generaţie CR-V

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Honda a expus la standul său de la Geneva conceptul care anunţă noua generaţie CR-V. Alături de el s-a aflat şi pototipul unui viitor supercar, urmaş al lui NSX.

Honda a desfăşurat un stand impresionant la Geneva. Japonezii au vrut să se asigure că publicul poate face cunoştinţă cu întreaga gamă, dar în special cu noua generaţie a crossoverului C-RV, anticipată de un concept plasat în centrul atenţiei. Modelul japonez a fost adus însă într-un singur exemplar şi nu a trecut mult timp până s-au format primele cozi.

Conceptul de la Geneva anticipează liniile de design ale celei de-a patra generaţii CR-V, linii similare cu ceea ce vedem pe modelul american. Comparativ cu vechiul model, conceptul adoptă o prezenţă ceva mai agresivă, cu blocuri optice clare şi lumini LED, bosaje ceva mai largi, o grilă impunătoare şi un spoiler frontal cu un rol aerodinamic important.

Alături de CR-V publicul prezent a putut admira, exact în centrul standului, conceptul NSX, creat special pentru a oferi o idee despre viitorul supercar al japonezilor. Nu a lipsit nici conceptul EV-STER, expus în premieră europeană, după ce debutase la Salonul de la Tokyo anul trecut.

EV-STER a fost deja confirmat pentru producţie de către oficialii Honda.

Comentarii (2)

  • NICE
    Fata de actualul model sau ghiorlania pentru SUA asta e bine, Nu te zgarie pe retina!
    7 0
  • ****
    ceva frumos........ honda cr-v
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru