GENEVA LIVE: Honda Insight debuteaza si in Europa

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 04.03.2009
Honda a dezvaluit la Geneva, pe langa noul Accord Type S si hibridul Insight, asteptat sa detroneze eternul rival Toyota Prius.

Comentarii (6)

  • eon
    bordul lui Prius este mai inchegat vizual pentru ca la atingere pare sa se...destrame. Sa vedem daca senzatia de cutiuta de conserve de la Prius se regaseste si la Insight. Ampera are un design mai placut decat amandoua, poate ca Insight va marja pe pretul scazut pentru ca in afara de designul partii frontale nu iese in evidenta cu nimic
    0 0
  • @ioio
    Ai dreptate, Ampera pare frumusel, dar va fi cel mai scump, plus ca apare tarziu........
    Prius 3 apare in mai, la fel cu pret marit.
    Insight e pe val............... daca vrei sa afli mai multe intra pe net si vezi < http://automobiles.honda.com/insight-hybrid/ > sau citeste brosuara de prezentare in limba romana si ai sa vezi multe lucruri interesante.
    In Italia masina prin programul RABLA cost 14.900 euro ( - 5000 reducere ), in Japonia au crescut cererile de peste 3 ori si baietii maresc capacitatea de productie.
    daca japonezul zice ca e buna, atunci are calitati :)
    Si ei zic la fel, la noi apare in vara !
    0 0
  • nu-mi place bordul
    0 0
  • bogdancm
    O masina excelenta, de-abia astept sa apara si la noi sa o pot comanda. Va avea mare succes.
    Motor hibrid care in teste a consumat cat Prius, mai ieftina decat Prius, un pic mai spatioasa, mult mai fun de condus conform tuturor celor care au testat-o, pret mic pt un hibrid, calitate si fiabilitate Honda...chiar au nimerit-o de data asta.
    0 0
  • cu banii e greu
    cu parerea e mai usor,cat despre bord e doar o parere ca se va destrama si daca asta arata a cutie de conserve...............
    0 0
  • Tot ce pot sa spun e ca Honda face masini neasteptat de solide. Eu am un Accord din 2006 cu care am ajuns la peste 100.000 km si masina a rezistat mult mai bine decat Passat-ul care l-am avut inainte.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru