George Clooney va juca rolul lui John Delorean într-un film biografic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.12.2010
Viaţa lui John DeLorean, omul care a dat naştere legendarelor modele Pontiac GTO şi Firebird, va fi subiectul unui film biografic. Rolul principal va fi jucat de George Clooney.

Numele DeLorean a devenit popular pentru publicul larg abia după celebrul film "Înapoi în viitor". Pelicula a prezentat publicului european o maşină futuristă, despre care nu se cunoşteau foarte multe detalii: De Lorean DMC-12. Maşina purta însă numele unui personaj foarte cunoscut în industria auto americană, John deLorean, fondatorul constructorului de nişă cu acelaşi nume.

Viaţa lui DeLorean a reprezentat întotdeauna un subiect de interes pentru realizatorii de filme, însă abia acum ea va fi ecranizată. Surse de la Hollywood vorbesc despre un film care urmăreşte pas cu pas viaţa lui John DeLorean. Fondatorul companiei a fost unul dintre cei mai importanţi oameni care au lucrat pentru General Motors, numele său fiind asociat cu modele legendare precum Pontiac GTO şi Firebird.

Zvonurile au fost confirmate şi de Stephen Wynne, omul care conduce în prezent DeLorean Motor Company. Acesta a afirmat că prima opţiune pentru rolul principal este George Clooney. 

via | egmcartech

Comentarii (1)

  • ...si se pare ca are radacini romanesti http://www.evz.ro/detalii/stiri/intoarcerea-printre-romani-a-parintelui-masinii-timpului-john-delorean-914066.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru